StoryEditor

Absolventi, toto sú top voľné pracovné miesta pre vás

13.07.2015, 11:25
Autor:
zubzub
HNonline.sk vám v spolupráci s istp.sk prináša prehľad najaktuálnejších voľných pracovných miest pre absolventov.

Špecialista sprostredkovania úverov - Prievidza

Čo bude vašou úlohou? Poradenstvo v oblasti poskytovania pôžičiek, prvý kontakt s klientmi, vypracovanie, kompletizácia podkladov žiadosti o poskytnutie pôžičky, bez práce s hotovosťou, pôžičky vypláca centrála spoločnosti na účet klienta.
Ponúkaná mzda: od 500 do 2500 eur za mesiac

Viac TU


Účtovník/čka

Na túto pozíciu je potrebné úplné stredné odborné vzdelanie v skupine odborov Ekonomické vedy a úplné stredné odborné vzdelanie v skupine odborov Ekonomika a organizácia, obchod a služby.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Administratívny pracovník, manažér

Do vašej kompetencie na tejto pozícii budú spadať administratívne práce, kontrola zmlúv, personalistika, práca s ľuďmi.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Administratívno klientský pracovník a junior manažér

Náplňou práce na tejto pozícii je administratívna práca, práca na PC, telefonovanie, mailovanie, kontakt so zákazníkom, telefonická komunikácia s obchodnými partnermi, personalistika - pracovné pohovory, zaškolovanie nových pracovníkov, vedenie pracovných porád.
Ponúkaná mzda: od 400 do 700 eur za mesiac

Viac TU


Predavač/ka s inkasom

Vašou úlohou bude aktívna obsluha zákazníkov a predaj tovaru, odborné poradenstvo k produktom, doplňovanie a ukladanie tovaru v predajni a na sklade.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU

 


Administratívny pracovník

Na tejto pozícii budete mať za úlohu spracovanie reportov (denných/týždenných/finálnych) do elektronickej podoby a ich odosielanie zákazníkom, evidenciu dochádzky zamestnancov, prípravu podkladov k faktúram, vystavovanie faktúr, dobropisov a ich správna evidencia či príjem pošty a iné administratívne práce.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Junior Účtovník / Junior Accountant

Náplňou práce bude zaúčtovanie a kompletné spracovávanie cestovných náhrad, príkazov, vreckové, osobné výdaje a pod., účtovanie bankových operácií a práca s kreditnými kartami, kontrola prvotných dokladov a ich zaúčtovanie v zmysle platných predpisov či evidencia a zaúčtovanie došlých tuzemských faktúr (dodávateľské aj odberateľské).
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Technischer Einkäufer / Konstrukteur (m/w)

Náplň práce: Abwicklung sämtlicher Aufgaben in der Materialbeschaffung von der Offerteinholung über die Bestellung bis hin zur Rechnungsprüfung; Konstruktion von Einzelteilen und ganzen Baugruppen; Zeichnungs- und Stücklistenpflege / -wartung; Enge Zusammenarbeit mit der Produktion und dem Hauptsitz in Liechtenstein
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


HR Manager

Hľadáme talentovaného a ambiciózneho HR manažéra do kolektívu poprednej investičnej spoločnosti. Ak máš cit, dobrý odhad na ľudí a schopnosť správne motivovať, hľadáme práve teba. Očakávame, že nám pomôžeš ďalej rozvíjať a budovať našu spoločnosť po personálnej stránke.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Poradca klienta

Vašou úlohou na tejto pozícii bude poradenstvo a starostlivosť o klienta.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Obchodný manažér

Na tejto pozícii vás bude čakať administratívna práca spojená s obchodnou činnosťou, vypracovanie cenových ponúk, starostlivosť o existujúcich a nových zákazníkov, reporting.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Letušky pre leteckú spoločnosť FLYNAS

Vašou náplňou práce bude kontrola paluby lietadla, privítanie pasažierov a usadenie ich na miesta, zaistenie bezpečnostných postupov pred odletom, informovanie pasažierov o bezpečnostných predpisoch, servírovanie jedál a nápojov počas letu, poskytnutie prvej pomoci v prípade potreby.
Ponúkaná mzda: od 2200 eur za mesiac

Viac TU


Cost controller s Maďarským jazykom

Vašou úlohou na tejto pozícii bude priebežne kontrolovať zákazky náklady na služby a tým prispieť k zníženiu nákladov, úzko spolupracovať s technickým oddelením, controlling zákaziek, školenie správcov nákladov u predajcov, komunikácia so zahraničnými dielňami.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Pedagogický zamestnanec

Hľadá sa učiteľ matematiky v kombinácii s fyzikou, geografiou, prípadne dejepisom.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU


Kuchár

Ide o prácu kuchára/pizzéra. Čaká vás príprava pizze, šalátov či cestovín.
Ponúkaná mzda: dohodou

Viac TU

Zdroj: www.istp.sk

01 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 02 - Modified: 2024-04-04 14:21:16 - Feat.: - Title: Edgar Baker: Očakávania dnešného slovenského kandidáta a opatrenia firiem 03 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome 04 - Modified: 2024-04-01 22:02:10 - Feat.: - Title: Kuriérom Woltu živnosť vyhovuje. Rozhodne európska smernica o osude státisícov našich živnostníkov? 05 - Modified: 2024-03-27 15:54:37 - Feat.: - Title: Volkswagenu na Slovensku chýba tento rok až 1 500 zamestnancov. Kritická je situácia so špecialistami
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 01:11