StoryEditor

Rakúsky plat môžete mať aj vy

03.09.2015, 00:00

Nájdite si prácu v susednom Rakúsku. Robota iba pár kilometrov za hranicami, a predsa až dvakrát väčšia výplata. HN sa pozreli na najzaujímavejšie pracovné ponuky u našich západných susedov.

Účtovník

Zamestnávateľ: i-tax

Miesto: Mödling

Plat:2200 eur

Informácie: Priebežné vedenie účtovníctva a starostlivosť o klientov z rôznych priemyselných odvetví. Pružný pracovný čas. Pokojné pracovisko pre sústredenú prácu v pozitívnej atmosfére. Firma podporuje individuálne školenia. Nástup možný od 1. novembra.

Kontakt: Životopis posielajte pani Susanne Stiedl na e-mailovú adresu office@i-tax. at.

Sekretárka

Zamestnávateľ: i-tax

Miesto: Mödling

Plat:1980 eur

Informácie: Vyžaduje sa aspoň trojročná pracovná skúsenosť na obdobnej pozícii. Do náplne práce spadajú všeobecné administratívne úlohy, podpora tímu, spracovanie pošty, koordinácia časových plánov. Pokojné pracovisko pre sústredenú

prácu v pozitívnej atmosfére. Firma podporuje individuálne školenia. Nástup možný od 1. novembra.

Kontakt: Životopis posielajte pani Susanne Stiedl na e-mailovú adresu office@i-tax. at.

Stavbyvedúci

Zamestnávateľ: Aktiv PRO

Miesto: prevažne Viedeň a okolie

Plat:1500 až 2500 eur

Informácie: Spoločnosť hľadá stavbyvedúceho, respektíve projektového manažéra. Od uchádzača sa vyžadujú organizačné schopnosti, komunikatívnosť, vodičský preukaz B, dobrá znalosť práce s PC, minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou v odbore staviteľstvo. Podmienkou je dobrá znalosť nemeckého jazyka na úrovni umožňujúcej pracovnú konverzáciu s rakúskymi partnermi.

Firma realizuje sanácie, prestavby a nadstavby bytových domov a iných stavieb.

Kontakt: zilincik@aktivpro. sk a 0911901501

Maliar a špachtľovač

Zamestnávateľ: Luto Automotive

Miesto: Viedeň

Plat:9 eur na hodinu netto

Informácie: Spoločnosť hľadá v ideálnom prípade partie maliarov s vlastným autom a so skúsenosťami. Náplňou práce je maľovanie, špachtľovanie škár a prasklín, príprava a ošetrovanie povrchu na maliarske práce, nanášanie farieb na steny a fasády, vykonávanie pomocných prípravných prác (šmirglovanie, čistenie, odmasťovanie, zoškrabovanie starých náterov a podobne),

obsluhovanie bežných maliarskych zariadení (práškovacie stroje, striekacie pištole, elektrické brúsne náradie), používanie bežných maliarskych nástrojov a pomôcok (valček, štetec, špachtľa, škrabka, drôtená kefa), miešanie farieb, moridiel a lakov podľa zadaných parametrov projektu.

Kontakt: www. lutoautomotive. com a 0914340560

Projektový manažér

Zamestnávateľ: Media Planet

Miesto: Viedeň

Plat:3750 eur

Informácie: Projektoví manažéri v Media Planet spolupracujú na tematicky definovaných mediálnych kampaniach v tlači či v on-line prostredí. Zamestnanec vedie projekt od prvého kontaktu s klientom cez vytvorenie koncepcie až po jej finálnu realizáciu. Je tak zodpovedný za svoj vlastný úspech. Okrem nemeckého jazyka je podmienkou znalosť angličtiny, odolnosť proti stresu a kancelárske zručnosti.

Kontakt: Životopis posielajte s fotografiou na gregor. koestler@mediaplanet. com.

Zamestnanec v kontrolingu a účtovníctve

Zamestnávateľ: JAF International Services

Miesto: Stockerau

Plat:2500 eur

Informácie: Nezávislý pohľad na dcérske spoločnosti v strednej a východnej Európe a vo východnej Ázii z oblastí finančníctva

a účtovníctva. Zamestnanec sa zúčastní na projektoch v oblasti financií a účtovníctva. Mal by mať prax aspoň tri roky na obdobnej pozícii a okrem nemčiny by mal ovládať slovom aj písmom anglický jazyk.

Kontakt: Petra Liess, bewerbung@frischeis. com

Kontrolór

Zamestnávateľ: Gabriel-Chemie

Miesto: Gumpoldskirchen

Plat:2000 eur

Informácie: Vyžaduje sa štruktúrovaný, analyti...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-04 14:21:16 - Feat.: - Title: Edgar Baker: Očakávania dnešného slovenského kandidáta a opatrenia firiem 02 - Modified: 2024-04-01 22:02:10 - Feat.: - Title: Kuriérom Woltu živnosť vyhovuje. Rozhodne európska smernica o osude státisícov našich živnostníkov? 03 - Modified: 2024-02-28 12:35:57 - Feat.: - Title: Rezort práce predstaví o pár dní európsky program pre nezamestnaných v objeme 300 miliónov eur 04 - Modified: 2024-02-27 18:00:00 - Feat.: - Title: „Katastrophe!“ Nemci nemajú kde bývať, chýbajú im státisíce bytov. A bude horšie 05 - Modified: 2024-01-07 18:30:00 - Feat.: - Title: Za nového kolegu 600 eur. Ako hľadá ľudí IKEA, Kia, Orange, Lidl, Tesco, Billa a Kaufland? (veľká anketa HN)
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 15:08