Unsplash.com/Sam Moqadam
StoryEditor

Hrôza pri zväčšení pier. Za krásu zaplatila mladá žena takmer životom

bibidnes. cz31.01.2022., 14:30h
Dvadsaťšesťročná Chandra Mortonová z Tennessee si šetrila na vyplnenie pier. Vysnívaný zákrok však dopadol katastrofálne.
Lajkuj Brainee.sk na

„Najprv začali pery meniť farbu. Postupne sa mi objavovali škvrny aj na iných častiach tváre a vôbec som sa na seba nepodobala. Skončila som na pohotovosti a lekári mi povedali, že ak by som prišla o deň neskôr, tkanivo by sa už nedalo zachrániť. Mohla som skončiť bez pier,“ zdôverila sa.

Problém spôsobil neodborný zákrok, ktorý Chandra dnes ľutuje. Celý život mala práve kvôli perám nízke sebavedomie. Mala pocit, že sú príliš úzke. V dospelosti si chcela plnými perami splniť svoj tajný sen.

​„Mala som pocit, že je to úplne jednoduchý zákrok a nemôže sa mi nič stať. Nebol to, ale príjemný zážitok. Chcela by som všetky ženy varovať. Môže sa im stať to isté,“ myslí si.

Nepodarený botox iDNES.cz

​Pery si nechala vyplniť injekčne. Zákrok trval necelých pätnásť minút a už počas neho pociťovala nepríjemnú bolesť. Opísala, že od nej takmer omdlela. „Aj cestou domov som trpela bolesťou a panikárila som. Lekárovi som napísala e-mail, ale keďže bola sobota, nikto mi neodpovedal. Celú noc som plakala a ráno som bola v šoku. Vyzerala som hrozne,“ pokračovala Chandra.

Ak by čakala ešte jeden deň, lekári by pery nezachránili. Teraz má len zopár jaziev. Vytvorila sa jej cievna oklúzia a hrozila nekróza. „Týždeň som nejedla a bola som z toho psychicky aj fyzicky na dne. Drobné jazvy sú teraz pripomienkou hlúpeho rozhodnutia. Už nikdy nič podobné nebudem skúšať,“ dodala pre portál Daily Mail.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 13:39