StoryEditor

Zažite revolučný spôsob komunikácie s úplne novým Galaxy Note8

04.09.2017, 00:00
Špičkový smartfón s obrovským displejom, duálnym fotoaparátom a vylepšeným perom S Pen si môžete zaobstarať medzi prvými užívateľmi na Slovensku!

Samsung predstavil svoj unikátny smartfón z radu Note, ktorý prináša tie najpokročilejšie funkcie v histórii mobilných zariadení. Vďaka kombinácii nekonečného displeja a unikátneho pera S Pen bude multitasking intuitívnejší a komunikácia s priateľmi zábavnejšia ako kedykoľvek predtým. 

Infinity displej, ktorý nemá konkurenciu

Samsung Galaxy Note8 sa na prvý pohľad odlišuje od svojich predchodcov Quad HD+ Super AMOLED Infinity displejom. Obrazovka pôsobí nielen veľkolepo a futuristicky, ale vďaka sklu Gorilla Glass 5 je zaručená aj jej vysoká odolnosť. Užívateľ ocení nielen elegantné tvary a úzke telo smartfónu, ale aj jeho pohodlné držanie. Pokiaľ ste vášnivý fotograf, určite vás neprekvapí, že pomocou duálneho fotoaparátu, každý s rozlíšením 12Mpx, budete zhotovovať tie najkvalitnejšie snímky, aké v súčasnej dobe môžeme na mobilných telefónoch vzhliadnuť. S Galaxy Note8 si rýchlo zvyknete na to, že neostré fotografie sú prežitkom. Duálna optická stabilizácia obrazu totiž zaručuje, že fotky sú kvalitné aj pri nepriaznivých či extrémnych podmienkach, a vyzerajú ako od profesionálneho fotografa. Stačí si predstaviť, ako ohromujúco sa budú vynímať na 6,3-palcovom displeji!

S perom S Pen dokážete veci, o ktorých ani netušíte 

Rad Galaxy Note má už dlhé roky fanúšikov po celom svete, a to najmä vďaka pohodlnému používaniu pera S Pen. Galaxy Note8 priviedol túto užitočnú pomôcku do dokonalosti a ponúka úplne nové spôsoby písania, kreslenia, interakcie so smartfónom a mnohé pokročilé funkcie. Jemná špička a zdokonalená citlivosť na tlak sú zárukou toho, že narábanie s perom S Pen je komfortnejšie ako s obyčajným perom. Najdôležitejšie však je, že s perom S Pen sa vyjadrujete úplne novým spôsobom, aký majitelia iných telefónov nemajú možnosť zažiť. 

Môžete ho mať skôr, než si myslíte!

Galaxy Note8 disponuje aj ďalšími funkciami, ktoré nemožno prehliadnuť. Mnohí užívatelia s obľubou využívajú bezdrôtové či rýchle nabíjanie. Pre tých, ktorí si potrpia na najvyššiu mieru bezpečnosti, sú v ňom zakomponované  prvky ako snímač odtlačkov prstov a veľmi spoľahlivý snímač očnej dúhovky. Galaxy Note8 odoláva prachu a vode, a preto mu prináleží certifikácia IP68. Galaxy Note8 je kompatibilný s dokovacou stanicou DeX, ktorá premení smartfón na počítač. Na slovenskom trhu bude zariadenie dostupné v čiernej a zlatej farbe za 999 eur. Galaxy Note8 si môžete predobjednať už teraz. Okrem vynikajúcich funkcií k nemu do 14. septembra získate aj spomínaný Samsung DeX v hodnote 149,90 eur!

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 11:21