StoryEditor

Ako byť pri práci efektívnejší? Skúste to so Samsung Galaxy Note8

22.09.2017, 00:00

Jeho veľký Infitiny displej zobrazí viac obsahu ako bežné smartfóny a pero S Pen s novými funkciami zase zaistí komfortnejšie ovládanie.

V posledných rokoch sa neustále stretávame so zvyšujúcimi sa nárokmi na efektivitu práce. Preto je potrebné mnohé procesy zefektívniť a práve v tomto nám vie veľmi pomôcť moderná technika. Novinka z dielne Samsungu, smartfón Galaxy Note8, môže byť jedným z krokov k efektivite.

samsung galaxy note efektivita

​Rad Galaxy Note je už známy väčšine biznismenov, ktorí po ňom siahli a obľúbili si ho a stal sa už aj súčasťou života mnohých dizajnérov či kreatívnych ľudí, ktorí objavili jeho potenciál pri tvorbe návrhov. Jeho prednosťou je veľký displej a neodmysliteľné pero S Pen. Novinka Galaxy Note8 ho má dokonca prepracovanejšie ako kedykoľvek predtým. Pero je vybavené jemnejším hrotom, je citlivejšie na tlak a ponúka funkcie, ktoré užívateľom umožňujú vyjadriť sa spôsobmi, aké doposiaľ žiadny stylus ani smartfón neponúkli. Stal sa tak zariadením, ktoré nie je striktne určené len vyššie spomínaným ľuďom, ale všetkým. Napríklad funkcia Live Message pre zasielanie živých správ umožňuje jedinečným spôsobom vyjadriť svoju osobnosť a vytvárať príbehy. Prostredníctvom Galaxy Note8 získavate možnosť zdieľať animované texty a kresby naprieč platformami podporujúcimi animované obrázky vo formáte GIF (AGIF). Ide o úplne nový spôsob, ako s pomocou pera S Pen komunikovať. Svojim správam môžete dodať sviežosť a emócie, ktoré im vdýchnu skutočný život.

Väčší displej zobrazí viac

6,3-palcový Super AMOLED Infinity displej s rozlíšením Quad HD+ vám dovolí zobraziť viac, ako na smartfónoch s menšou uhlopriečkou. Galaxy Note8 je tak dokonalým telefónom pre multitasking. Navyše ponúka novú funkciu párovania aplikácií App Pair, ktorá umožňuje na okraji obrazovky vytvoriť vlastné páry aplikácií a následne ich jednoducho spúšťať súčasne. Môžete tak napríklad sledovať video a zároveň si posielať správy s vašimi priateľmi alebo spustiť konferenčný hovor a súčasne si zobraziť údaje alebo materiály, o ktorých diskutujete.

galaxy note samsung

Efektivita aj bez počítača

Najideálnejším je spojenie Galaxy Note8 s dokovacou stanicou Samsung DeX. Po pripojení monitora, klávesnice a myši premení Samsung DeX smartfón na plnohodnotný stolný počítač. S pomocou dokovacej stanice môžete priamo z telefónu Galaxy Note8 na väčšej obrazovke upravovať dokumenty, spúšťať prezentácie, hrať hry, komunikovať s priateľmi a prezerať si multimediálny obsah. Zároveň môžete využívať rozšírenie možností nového užívateľského rozhrania, ktoré ešte viac zjednodušuje prístup k aplikáciám a vykonávaniu niekoľkých činností súčasne, a taktiež rozšírený ekosystém aplikácií a služieb orientovaných na produktivitu a zábavu.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 08:02