StoryEditor

Keď investovať do nehnuteľnosti v Bratislave, tak v centre

11.10.2017, 00:00

Zvažujete, kde najlepšie uložiť svoje peniaze? Zlato či dlhopisy sú fajn, no tehličky sú uložené v banke a dlhopisy nikdy neuvidíte. Ak chcete mať svoje peniaze na očiach a na dosah, asi niet lepšej investície ako do nehnuteľností. Dôležitá je však adresa – ak máte dostatočný kapitál, dilemu sme už zodpovedali v nadpise článku.

Keď centrum, tak absolútne centrum

Zo slova „centrum“ sa dnes následkom stavebného boomu stal pomerne vágny pojem, každý developer ho chápe inak, spravidla tak, ako mu to vyhovuje pri predaji jeho novostavby.  Ak aj nový projekt nie je v úplnom centre, v slovníku developera je k nemu určite aspoň „na skok“. Hoci širšie centrum môže byť fajn na bývanie, ako investičná príležitosť je skutočné, historické centrum Bratislavy nedostižné.

City Gate – k centru genius loci ako bonus

Budova bola pôvodne postavená pre Slovenskú národnú banku, neskôr Všeobecnú úverovú banku, ktorá v nej celý čas sídlila. Počas rekonštrukcie prešla významnou zmenou pod vedením architektov Paňáka a Kusého. Reč je o City Gate, novostavbe, ktorá sa nachádza v samom srdci Bratislavy a je súčasťou jej histórie, čo z dnes už ikonickej zlatastej stavby robí ideálnu investičnú príležitosť, ktorá k objektívnym výhodám centra pridáva nesporný emocionálny rozmer.

Dôležitá je aj kvalita stavby

Za projektom rekonštrukcie historickej budovy City Gate stojí stavebná spoločnosť PSJ, ktorá má na konte 25 ocenení stavba roku a jej projekty nájdete už na piatich kontinentoch. City Gate je navyše už reálne obývaná a kvalitu novostavby teda už odskúšali (možno) aj vaši budúci susedia.

Svoju investíciu si môžete ohmatať: byty sú ihneď dostupné

City Gate síce vizuálne pripomína zlatú tehličku, no oproti tejto forme investovania má jednu veľkú výhodu – po bytoch sa môžete poprechádzať, zažiť úžasné výhľady z okien a terás a kedykoľvek začať bývať. Byty sú totiž už po kolaudácii a pripravené na vaše nasťahovanie. Kompletnú ponuku dvoj- až štvorizbových bytov vrátane luxusného penthausu nájdete na www.citygate.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 18:52