StoryEditor

Objavte nový rozmer investovania do realít

05.11.2017, 14:59
Najväčší a najpredávanejší fond nehnuteľností na Slovensku NÁŠ PRVÝ REALITNÝ o.p.f. má mladšieho brata!

PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY správ. spol., a.s. sa rozhodla po 10-tich úspešných rokoch svojho najvýkonnejšieho fondu sprevádzaných mnohými významnými oceneniami, uviesť na trh nový fond nehnuteľností - Office real estate fund o.p.f. 

Fond Office real estate fund o.p.f. vznikol v roku 2017 s cieľom umožniť klientom investovať do rôznych druhov nehnuteľností prostredníctvom realitných spoločností na Slovensku i v zahraničí. Začínajúci investori tak tiež dostanú možnosť participovať na veľkých nájomných projektoch a stať sa súčasťou globálneho realitného trhu.

 „Veríme, že náš nový fond nehnuteľností nadviaže na úspechy, ktoré dosiahol NÁŠ PRVÝ REALITNÝ, o.p.f. počas desiatich rokov pôsobenia na trhu. Vo fonde Office real estate fund o.p.f. sa zameriavame iba na nájomné projekty a administratívne budovy,“ hovorí Jaroslav Pilát, generálny riaditeľ PRVEJ PENZIJNEJ SPRÁVCOVSKEJ SPOLOČNOSTI POŠTOVEJ BANKY, správ. spol., a.s..(ďalej Prvá penzijná).

Nový fond nehnuteľností sa zameriava na:

  • kvalitné nájomné projekty s dlhodobými nájmami veľkých zahraničných firiem,
  • investície do administratívnych budov, či biznis centier v lukratívnych lokalitách,
  • renomované nehnuteľnosti vrátane príslušenstva, majetkových účastí v realitných spoločnostiach a do iných investícií úzko prepojených s realitným trhom.

Fond predstavuje pre všetkých investorov skvelú príležitosť podieľať sa na lukratívnych projektoch, na ktorých by samostatne nemohli participovať, vzhľadom na výšku investície. Je ideálny pre tých, ktorí očakávajú vyšší výnos v strednodobom horizonte.

 „Zvyšujeme exkluzivitu investícií a umožňujeme klientom, nie len inštitucionálnym, stať sa súčasťou  renomovaných projektov s možnosťou získania  vyššieho výnosu. Zároveň im dávame možnosť podieľať sa aj na zahraničných projektoch,“  dodáva J. Pilát.

Uvedenie nového fondu Prvej penzijnej sprevádza i veľká kampaň. Počas nej máte možnosť formou investovania do fondu Office real estate fund o.p.f. profitovať z realitného trhu za zvýhodnených podmienok. Kampaň trvá od 01.10. do 30.11. 2017 a všetkým záujemcom ponúka možnosť investovať do fondu Office real estate fund o.p.f. so 100 % zľavou zo  vstupného poplatku.

Viac informácií nájdete na www.penzijna.sk/office-real-estate-fund

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 14:41