StoryEditor

Oslávte deň kreatívnej tlače!

06.11.2017, 23:00
Svetové trendy kreatívnej a priemyselnej tlače budú hlavným motívom netradičného podujatia určeného pre všetkých dizajnérov, kreatívcov, profesionálnych tlačiarov ako aj marketingové agentúry.

Návštevníkov čakajú ukážky luxusných obalov, slovenské premiéra nových digitálnych zariadení, praktické ukážky ako aj diskusia s odborníkmi. „Deň kreatívnej tlače“ sa uskutoční 30.11.2017 v Banskej Bystrici.

Cieľom podujatia je nielen navzájom prepojiť svet tlačiarov, dizajnérov a kreatívcov, ale im aj názorne ukázať, že slovenské obaly, letáky, krabičky ako aj etikety môžu vyzerať luxusne a jedinečne. Stačí popustiť uzdu vašej fantázii. Návštevníci na vlastné oči uvidia najnovšie trendy v svetovej kreatívnej a priemyselnej tlači. Či už je to 3D parciálne lakovanie, metalické efekty, alebo horúca razba od Konica Minolta.  Ako prví dostanú príležitosť vidieť novú generáciu digitálnych farebných produkčných zariadení tejto značky. Každý profesionál sa môže tešiť na praktické ukážky zušľachťovania výtlačkov na zariadení MGI JETvarnish, alebo voľnú diskusiu s odborníkmi.

Tlačiť vieš, skrášľuj!

Etikety na luxusné vína, vianočné pozdravy, obaly na lieky s Braillovým písmom, alebo certifikáty k luxusným hodinkám. To je len výber niektorých produktov, kde kvalitná tlač hrá dôležitú úlohu. Ukážeme vám, že jedinečný dizajn môžete dosiahnuť bez zložitej prípravy. Samozrejmosťou je vysoká produktivita, možnosť kombinácie UV laku a fólie, či nulová príprava. „Našim cieľom je ukázať, že kreatívna tlač dnes ponúka neobmedzené možnosti a je dostupná pre veľké ako aj malé zákazky,“ konštatuje Štefan Peľo, produktový manažér Konica Minolta Slovakia. Ak chcete zažiť celý deň nabitý najnovšími technológiami ako aj najnovšími trendmi kreatívnej tlače, neváhajte!

Prihlásiť sa môžete na: www.konicaminolta.sk/kreativnatlac

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 18:23