StoryEditor

Manažér riadil firmu zo sauny. Tajomstvo odhalené!

13.11.2017, 23:00
Manažéri a majitelia malých a stredných spoločností musia častokrát riešiť dôležité rozhodnutia, aj keď sa práve nenachádzajú v kancelárii. Vďaka informačnému systému dostupnému aj cez mobilné zariadenie to však nie je nič náročné.

Riaďte spoločnosť odkiaľkoľvek

Dovolenka na horách, práve si užívate bezstarostný oddych v saune. Vtom vám klope na dvere manželka, že máte neodkladný telefonát z práce. Nasleduje 10 minútový rozhovor s vašim zamestnancom. Tlačí na neho dodávateľ, aby ste urgentne schválili faktúru, pretože inak sa zastaví plynulosť výroby. Na oddych môžete rovno zabudnúť. Čaká vás totiž rýchla cesta na izbu, kde so zapnutým notebookom a telefónom pri uchu, riešite vzniknutý problém. Alebo...

Tajomstvom efektívneho riešenia môže byť informačný systém, do ktorého viete pristupovať aj cez mobilnú aplikáciu.

Automatizácia je dôležitá

Automatizácia je dnes už niečo, čo potrebujú mať nielen veľké, ale aj menšie spoločnosti, ktoré chcú minimálne držať krok s konkurenciou. Každá firma potrebuje stabilné a funkčné procesy. Ak by ste sa každý deň zaoberali malými úlohami, nezostal by vám čas na tú najväčšiu - budovať biznis. Práve preto je potrebné procesy automatizovať. Pomôcť vám môže stabilný pomocník, ktorý vyrieši väčšinu rutinných operácií za vás a dáva vám prehľad o trhu. Je ním Asseco HELIOS Orange a jeho mobilná aplikácia Asseco HELIOS ZOOM.

A to nie je všetko, čo Asseco HELIOS Orange v kombinácii s Asseco HELIOS ZOOM dokážu. Neveríte? Presvedčte sa tu.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
17. apríl 2024 00:10