StoryEditor

Objavte krásy Považia s Hotelom Gino Park Palace

07.05.2019, 00:00
Chvíle pokoja, relaxu a turistických destinácií, to všetko vám ponúka historický hotel, ktorý nájdete na Hornom Považí. Ak patríte k aktívnym typom, ktoré najlepšie zrelaxujú za pochodu a zaujímate sa o históriu a kultúru, ste na správnom mieste.

Začnite v parku

Historický park, v ktorom si vychutnáte piknik, alebo si zahráte spoločenské hry je skvelý spôsob, ako stráviť popoludnie s rodinkou. S prípravami si nemusíte robiť ťažkú hlavu, pretože košík s dobrotami vám nachystajú v hotelovej kuchyni.

Čo všetko v hoteli nájdete?

Wellness, v ktorom zrelaxujete, reštauráciu, kde vám naservírujú špeciality v bielych rukavičkách, fitness, ktoré čaká na športové typy a unikátnu historickú atmosféru. Hotel a okolie vám ponúka len tie najlepšie zážitky.

Navštívte pamiatky v okolí

Medzi pamiatky, ktoré by nemali vašej pozornosti uniknúť, patrí Považský hrad, ktorého história siaha až do 12. storočia. Jeho rozsiahla rekonštrukcia, drevené chodníky, schodiská a rozhľadňa vás určite očaria. Navštíviť môžete tiež Manínsku tiesňavu, národnú rezerváciu, kde sa nachádza tiež najužšia tiesňava na Slovensku. Turisti ocenia výstup na vrch Holíš týčiaci sa do výšky 533 metrov nad morom, z ktorého sa vám naskytne impozantný výhľad na Nosickú priehradu.

Ak hľadáte zákutia, zaujímavé miesta, ktoré nie sú komerčné, ale oplatí sa ich poctiť svojou návštevou, opýtajte sa personálu hotela. Ten vám s radosťou poskytne tipy, vďaka ktorým odhalíte taje a zaujímavosti Považia.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 09:26