StoryEditor

Milovníci histórie pozor! Hotel Gino Park Palace pripravuje historický pobyt

15.05.2019, 00:00
Hotel Gino Park Palace**** svojim hosťom ponúka profesionálne služby a jedinečnú atmosféru. Sídli v barokovom kaštieli zo 17. st., ktorý je ako stvorený na návrat do minulosti.

V spolupráci s nadšencami pre históriu, remeslá a tanec  hotel pripravil historický pobyt.

V dňoch 21.- 23.6.2019 sa hostia na pobyte vydajú sa do minulosti po stopách panovníčky Márie Terézie. Traduje sa, že kaštieľ rada navštevovala.

Pripravený je zaujímavý program. Hostia budú mať možnosť zapožičať si dobové kostýmy, zapojiť sa do školy historického tanca či vyskúšať lukostreľbu. Nebudú chýbať ani dobové spoločenské hry či dobová večera zložená z jedál a nápojov dobovej kuchyne. Pripravená je aj zápletka historickej scénky či historický tanec.

Program zostavili členovia združenia histórie a remesiel a tanečnej skupiny Džamál ktorí sa viac ako 25 rokov  venujú  širokému spektru dobových aktivít, historickému šermu, tancom, lukostreľbe či jazde na koni. Účinkovali vo viacerých známych filmoch a  vystupujú doma i v zahraničí.

Súčasťou pobytu je aj možnosť neobmedzeného vstupu do privátneho fitness centra, wellness centra s pôvodnými klenbovými stropmi či požičanie bicyklov na prebádanie cyklotrás v okolí hotela.

Hotel Gino Park Palace**** je hotel s výnimočnou reštauráciou, ktorý sa nachádza v pokojnej lokalite mestskej časti Považskej Bystrice s názvom Orlové, len 2 minúty od zjazdu z dialnice D1. V historických priestoroch kaštieľa zo 17 st. ponúka ubytovanie, reštauráciu s autorskou kuchyňou, salóniky, kaviareň, lobby bar s letnou terasou, wellness, vnútorné i vonkajšie fitness, kaplnku a rozľahlý historický park.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 02:00