StoryEditor

Sen za poldruha milióna alebo garážový sen

11.01.2016, 10:00
Len málokto z nás si môže tak ako jeden učiteľ Stredného odborného učilišťa stavebného v Leviciach povedať: SPLNIL SOM SI SEN! Čo tomu ale predchádzalo?

Na Slovensku nie je veľa spoločností, ktoré začínali ešte v 90 rokoch a snažili sa vyvinúť niečo unikátne, niečo svoje. O to menej je tých, ktorým sa to nakoniec podarilo a po viac ako 20-tich rokoch stále aktívne pôsobia a neustále napredujú. Navyše pokiaľ tomu museli podriadiť všetko, začínali od úplnej nuly a  museli pracovať takpoviediac „na kolene“. Boli to časy, kedy sme ešte nepoznali výraz „STARTUP“ a nemali sme ani zahraničných investorov, ktorí dokázali všetko zastrešiť. Čo to teda znamenalo? Predať všetok svoj majetok a urobiť jeden veľký krok do neznáma.


Po dlhých rokoch odriekania a snahy sa nakoniec podarilo vyvinúť a patentovať prvý  Slovenský, unikátny zabezpečovací systém. Vyjadrenia pána Vámoša, ako špecialistu v oblasti zabezpečovania vozidiel, sme Vám priniesli už vo viacerých článkoch. Keďže sa tieto stretli s veľkým ohlasom a pýtali ste sa nás na danú spoločnosť, pripravili sme pre Vás krátky a zaujímavý dokument, kde sme zmapovali neľahkú cestu otca a syna Vámošovcov k presadeniu ich unikátneho zabezpečovacieho systému.

Spoznajte slovenskú realizáciu vlastného nápadu VAM R1 bez dotácií a zahraničných investorov.
Viac informácií o tejto spoločnosti nájdete aj na ich stránke: www.autoalarm-vamos.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 07:27