StoryEditor

Vyberáme nový televízor: viete, čo si treba všímať?

05.04.2017, 00:00
Premýšľate nad kúpou televízora? Ale ktorý si vybrať? Máme pre vás zopár tipov, ktoré vám pomôžu pri voľbe ideálneho zariadenia do vašej obývačky.

Živé odtiene

Televízor s kvalitnou obrazovkou si všimnete už na prvý pohľad. Ak ho kupujete priamo v kamennej predajni, už pri vstupe do miestnosti vás musia očariť farebné odtiene, ktoré vidíte na obrazovke. Myslite na to, že pokiaľ vás televízor zaujme v obchode, budú ním ohúrení aj vaši priatelia, ktorí ho uvidia vo vašej obývačke. QLED TV reprodukujú až 100 percent farebného objemu, čo znamená, že zobrazia všetky farby pri akejkoľvek úrovni jasu. Vďaka novým kvantovým bodom Quantum Dot Samsung QLED TV (www.samsung.sk) navyše zobrazujú extrémne hlbokú čiernu. S touto prelomovou technológiou sa tak môžete stať svedkami bezkonkurenčného kontrastu na vašej obrazovke.

Dizajn ušitý na mieru

Stalo sa vám už, že ste si kúpili nový krásny spotrebič, no keď ste ho uvideli vo svojom príbytku, zistili ste, že sa k ostatnému nábytku vôbec nehodí? Myslite v súvislostiach! Pri kúpe televízora siahnite po takom, ktorý sa bude vo vašej obývačke vynímať, aj pokiaľ sa v budúcnosti rozhodnete pre výmenu hlavných kusov nábytku. Na trhu sú zariadenia v minimalistickom dizajne a dokonca s bezrámovou obrazovkou. QLED TV sa postarajú o to, aby ste sa cítili ako jeden z aktérov, ktorých v televízore práve sledujete. Kovové materiály zvyknú pôsobiť futuristicky, ale hodia sa aj ku konzervatívne ladenej domácnosti. Naopak, extrémne rušivo pôsobí veľké množstvo káblov trčiacich z televízora. QLED TV preto disponujú jediným takmer neviditeľným káblom, ktorý vedie do tzv. One Connect boxu, do ktorého si pripojíte všetky ďalšie zariadenia, ako sú domáce kino, prehrávač, USB disk, a miestnosť tak bude pôsobiť dokonalo!

IQ je dôležité

Smart televízory sú súčasťou našich domácností už niekoľko rokov. A hoci inteligenciu máme ako ľudské bytosti z veľkej časti predurčenú, je na vás, aby ste siahli po tom najmúdrejšom Samsung televízore v histórií. QLED TV vás prekvapia svojím vylepšeným rozhraním Smart Hub. Aplikácia Smart View na svojej domovskej stránke ponúka prehľad všetkého dostupného obsahu. Ako majiteľ Samsung QLED TV môžete vďaka nej používať svoj smartfón k výberu a spusteniu obľúbených programov alebo služieb.

​(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 09:13