gefco
StoryEditor

GEFCO SLOVENSKO: KVALIFIKOVANÝCH VODIČOV VYSOKOZDVIŽNÝCH VOZÍKOV JE NA TRHU NEDOSTATOK

06.07.2017, 00:00
Presnosť, obratnosť a profesionálnosť – vlastnosti, ktoré by nemali byť cudzie tomu, kto sa uchádza o prácu vodiča vysokozdvižného vozíka. Kvalifikovaných vodičov s rokmi skúseností je na Slovensku naozaj málo a pre logistické spoločnosti sú preto skutočne nenahraditeľní.

Profesia vodiča vysokozdvižného vozíka nie je jednoduchá. Mnoho ľudí, ktorí túto pracovnú pozíciu dobre nepoznajú, zastáva názor, že ide o nekvalifikovanú prácu, na ktorú stačí základné vzdelanie s minimom zručností. Pravda je však iná a práca na vysokozdvižnom vozíku si vyžaduje pracovné nasadenie, dávku profesionálnosti, štipku zručnosti a milimetrovú presnosť. Veď pohybovať sa s naloženým vozíkom v preplnených uličkách skladu nie je vôbec ľahké.

Práca vodiča si navyše vyžaduje špeciálne oprávnenie na vedenie vysokozdvižného vozíka. Aj napriek tomu, že ceny za kurzy sa rôznia, nejde o lacnú záležitosť. Niektoré logistické spoločnosti však vedia, že sa do svojich potenciálnych zamestnancov oplatí investovať.

Vodičov chcú zaujať náborovým videom

Spoločnosť GEFCO je jedným z lídrov na trhu logistiky, ktorý sa stretáva s rovnakým problémom ako jeho konkurencia. Na trhu je akútny nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily. Aktuálne hľadá spoločnosť nových záujemcov na pozíciu vodič vysokozdvižného vozíka/skladník. Zaujať sa ich snaží netradične a zaujímavo, formou náborového videa:

https://www.facebook.com/gefco.sk/videos/579383832253269/

Nové pracovné miesta v Trnave

Nových vodičov vysokozdvižných vozíkov hľadá GEFCO na trojzmennú prevádzku do svojej trnavskej pobočky. Pracovnú možnosť ponúka aj tým záujemcom, ktorí doposiaľ nemali s vysokozdvižným vozíkom skúsenosť. Okrem kompletného zaškolenia je samozrejmosťou aj bonusový systém a sociálny program spoločnosti, ktorý okrem iného zahŕňa aj stravné lístky s nadštandardným príspevkom od zamestnávateľa vo výške až 80 %, 13. plat, náborový príspevok, príspevok pri narodení dieťaťa či životné a úrazové poistenie.

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 10:52