StoryEditor

Zlodeji áut majú po kšeftoch. Ich vlastné praktiky použite proti nim

12.07.2017, 00:00

Čísla hovoria jasnou rečou. V noci zmizne každú hodinu jedno auto. Ak sa nechcete stať súčasťou týchto štatistík, máte jedinú možnosť. Zabezpečiť svojho štvorkolesového miláčika systémom, ktorý klepne zlodejom po prstoch. Na Slovensku vznikol systém, ktorý ešte žiadny zlodej neprekonal.

Nabudúce to môže byť vaše auto

Myslieť si, že zlodejov vaše auto nezaujíma je viac ako naivné. Je pravda, že výrobcovia im ich „prácu“ výrazne komplikujú pridávaním najnovších technológii. Zlodejov pred úlovkami nezastaví nič. Zámky či páky nie sú vôbec prekážkou, elektronické zabezpečenie dokážu hravo prekonať.

Kým vy bezmocne stojíte pri mieste, kde ste ešte večer auto parkovali, zlodejské skupiny ho už možno rozoberajú na diely. Pýtate sa, či je vôbec spôsob, ktorý účinne krádeži zabráni? Alebo ste odsúdený prichádzať ráno na parkovisko s myšlienkou, či svoje auto stále nájdete na svojom mieste?

Proti zlodejom ich vlastnými metódami

Pred viac ako 20 rokmi sa zrodila v hlave Štefana Vámoša myšlienka využiť metódy zlodejov proti nim. Výsledkom stoviek hodín práce je neprekonateľný systém VAM, na ktorý sú už 20 rokov zlodeji prikrátki.

Ako funguje zabezpečenie automobilov VAM systém?

Zabezpečovací systém je imobilizér a alarm v jednom, nevysiela ani neprijíma žiadny signál, ktorý by mohli deaktivovať rušičky. Systém má dve časti - jednu, ktorá ostáva v aute a druhú, malú kazetku, ktorá sa dá vybrať. Pred jazdou stačí kazetku vložiť do vozidla a môžete vyraziť.

Narozdiel od iných systémov, ktoré fungujú na mechanickom alebo elektronickom princípe, VAM systém je založený na elektro-mechanickom princípe, ktorý chráni viacero častí auta zároveň.

​Zablokuje prevodovku, riadiacu i spínaciu skrinku a auto nie je možné naštartovať ani s použitím originálneho kľúča.

VAM systém ponúka rozšírenú ochranu proti naloženiu, odtiahnutiu, zdvíhaniu, nakláňaniu vozidla, krádeži kolies, ochrany interiéru vozidla, batožinovému priestoru a motorovej časti.

Iba VAM má 100% úspešnosť ochrany pred krádežou

VAM systém sa ako jediný na Slovenku môže pýšiť stopercentou úspešnosťou. Aktuálne je nainštalovaný v 6000 autách a odolal už každému jednému z 500 pokusov o krádež.

Spoľahlivejšie zabezpečenie auta na slovenskom trhu nenájdete. Nainštalovať sa dá do akéhokoľvek typu vozidla. Inštaláciu vždy zabezpečujú firemní technici, aby bolo zaručené, že ani jedno auto nemá zabezpečenie nastavené rovnako.

VAM neodoberá žiadnu energiu z autobatérie. K zaparkovanému autu sa môžete pokojne vrátiť aj niekoľko týždňov bez toho, aby ste boli nemilo prekvapení neúspešným pokusom o naštartovanie.

​Poisťovne majú tiež pozitívny postoj k zabezpečeniu VAM, nemusíte sa preto obávať, že prídete o záruku. Poteší sa aj vaša peňaženka, pretože stačí uhradiť jednorázovú inštaláciu a dokonalé zabezpečenie auta si užívate bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.

Nedávajte zbytočne zlodejom šancu, aby vám ukázali, ako rýchlo dokážu prelomiť mechanického zámky a za pár sekúnd sa zmocniť vášho auta. Radšej nás kontaktujte online alebo navštívte v pobočkách v Kalnej nad Hronom a v Bratislave.

Viac informácií na www.autoalarm-vamos.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 21:59