Radoslav ProcházkaHN/Pavol Funtál
StoryEditor

Procházka reaguje na informácie o psychiatrii: V Pezinku som bol, ale v pekárni

25.04.2016, 09:39
Na sociálnych sieťach sa šírila informácia, že Radoslav Procházka skončil na psychiatrii. Podľa šéfa Siete je zhoda s realitou nula percent.

Na internete sa dnes začala šíriť informácia, že šéf vládnej strany Sieť Radoslav Procházka je od soboty na psychiatrii v nemocnici Phlippa Pinela v Pezinku.

Informáciu priniesol portál infospravy.sk s titulkom „Aktuálne: Rado Procházka na psychiatrii?“

V pondelok ráno sa táto infomácia začala šíriť na Facebooku, po zhruba dvoch hodinách ju však portál stiahol. Podľa informácií portálu nemocnica túto správu nepotvrdila ani nevyvrátila a odkázala na rodinných príslušníkov Procházku.

Neskôr hovorkyňa Siete potvrdila, že šéf strany Procházka je v Trnave na prednáške na Právnickej fakulte. „Túto novinársku kačicu môžeme absolútne vylúčiť. Pán Procházka je momentálne na právnickej fakulte v Trnave, kde sa venuje výučbe študentov," povedala pre HN hovorkyňa Siete Karmen Németová.

Procházka potom reagoval aj sám. „Zhoda informácie s realitou je nula percent, v Pezinku som sa naposledy vyskytol pred troma mesiacmi, a to v pekárni,“ povedal pre HN šéf Siete.

Procházka okomentoval situáciu aj na svojom Facebooku

Zdravotné problémy politikov sú teraz na Slovensku jednou z hlavných tém. Premiér Robert Fico sa minulý piatok podrobil operácii srdca a stále je v Národnom ústave srdcových a cievnych chôrob.

Predseda parlamentu a šéf strany SNS Andrej Danko je momentálne v Národnom onkologickom ústave v Bratislave, kde ho čaká operácia žalúdka, mimo parlamentu by mal byť niekoľko týždňov a nezúčastní sa ani debaty v Národnej rade o Programovom vyhlásení a vyslovení dôvery pre novú vládu.

Zradila Sieť po voľbách? S Radoslavom Procházkom diskutovala šéfredaktorka HN Marcela Šimková:

01 - Modified: 2024-04-21 12:28:04 - Feat.: - Title: PS možno Rašiho ako šéfa parlamentu nepodporí, Drucker odmieta spory v koalícii 02 - Modified: 2024-04-19 12:34:04 - Feat.: - Title: Je vylúčené, aby SNS vnucovala slovenskej kultúre iba svoj pohľad, kritizoval Mikloško 03 - Modified: 2024-04-18 18:00:37 - Feat.: - Title: Parlament v prvom čítaní schválil zákon o strategických investíciach, opozícia ho kritizuje 04 - Modified: 2024-04-18 12:16:01 - Feat.: - Title: Predčasné dôchodky si prešli veľkými zmenami. Poslanci schválili prísnejšie podmienky 05 - Modified: 2024-04-18 11:20:24 - Feat.: - Title: VIDEO Huliak chce dokázať, že CO2 prospieva rastlinám. Zapálil si cigaru v priestoroch parlamentu, je to však zakázané
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
23. apríl 2024 13:10