Má po tridsiatke, žije v Bratislave a vlastní najväčšiu webhostingovú spoločnosť na Slovensku Websupport, ktorá pôsobí aj v zahraničí. Firmu založil v roku 2002, ešte ako stredoškolák. Úspešný podnikateľ vyštudoval elektrotechniku a informatiku v Bratislave. Stojí tiež za niekoľkými úspešnými startupmi, ako napríklad Nicereply, In Hiro či RunForm. Okrem toho má rád šport a venuje sa triatlonu.Peter Mayer
StoryEditor

Progresívne Slovensko vstupuje do politiky. Truban a spol. začali zbierať podpisy

28.05.2017, 21:36
Autor:
hašhaš
Ľudia okolo Progresívneho Slovenska dnes spustili kampaň na zber podpisov.

Začíname. S takýmto heslom dnes spustilo zber podpisov pod vznik politického hnutia Progresívne Slovensko. Teda ľudia združení okolo Ivana Štefunka, Michala Trubana a ďalších osobností. 

"Od dnes spúšťame zber podpisov pre založenie – nie politickej strany – ale politického hnutia Progresívne Slovensko. Nechceme byť len ďalšou stranou, ktorá sa prišla usadiť v politike," povedal Truban dobrovoľníkom.

"Chceme byť hnutím – hnutím, ktoré zmení túto krajinu k lepšiemu. Chceme modernú krajinu, ktorá je otvorená, solidárna, na ktorú vieme byť hrdí. Chceme krajinu ktorá má nádej," vysvetľuje zakladateľ spoločnosti Websupport. 

Ako Progresívne Slovensko popisuje na svojom webe, v prípravnom výbore hnutia sú Ivan Štefunko, Irena Biháriová a Michal Truban.

"Aj túto akciu chceme využi na budovanie a spájanie aktívnych ľudí, ktorí chcú pohnúť Slovensko vpred,” hovorí Truban o zbieraní podpisov. 

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 23:42