Petra Vlhová víťazkaTASR/AP
StoryEditor

Krásny výkon či majstrovská jazda. Svetové médiá zasypali Vlhovú zaslúženou chválou

18.03.2017, 21:22
Autor:
pebpebdlmdlm
Petra Vlhová skazila v Aspene radosť domácej Mikaele Shiffrinovej. Jej výkon ocenili aj svetové médiá.

Aspen Times (USA): Petra Vlhová ukázala obrovskú rozvahu, prekonala Mikaelu Shiffrinovú v poslednom zjazde sezóny. Vlhová, ktorá po prvom kole viedla, majstrovsky zvládla poslednú jazdu, kde väčšinou dominuje Mikaela Shiffrinová.

Yahoo Sports (USA): Shiffrinovú vo finále slalomu prekonala Vlhová. Američanka Mikaela Shiffrinová bola vo finále prekonaná, ušlo jej tak dvanáste víťazstvo vo Svetovom pohári, ktoré si uchmatla Slovenka Petra Vlhová.

Reuters (USA): Vlhová odoprela Shiffrinovej víťazstvo v Aspene. Slovenka Petra Vlhová prekazila snahu americkej kráľovnej lyžovania o víťazstvo.

​Sporting News (USA): Mikaela Shiffrinová potvrdila titul, Petra Vlhová zvíťazila vo finále slalomu. Mikaela Shiffrinová potvrdila celkové víťazstvo vo Svetovom pohári napriek tomu, že v poslednom slalome sezóny skončila za Petrou Vlhovou.

WLOX (USA): Vlhová odrazila Shiffrinovej snahu na víťazstvo vo finále Svetového pohára. Petra Vlhová zo Slovenska ukradla šou celkovej šampiónke Mikaele Schiffrinovej, keď v sebe v závere našla novú rýchlosť a vyhrala slalom Svetového pohára.

Sports (Francúzsko): Vlhová prekonala Shiffrinovú, novú víťazku okruhu. Krásny výkon Slovenky Petry Vlhovej v Aspene. Slovenka získala posledný slalom sezóny.

L'Express (Francúzsko): Petra Vlhová rozosmutnila Mikaelu Shiffrinovú v Aspene. Slovenská lyžiarka vyhrala slalom, ktorý je súčasťou Svetového pohára pred veľkou favoritkou Mikaelou Shiffrinovou z USA.

dpa (Nemecko): Mikaela Shiffrinová prekvapujúco prepásla domáce finále Svetového pohára v Aspene. Američanka sa musela uspokojiť s druhým miestom, keď ju porazila Slovenka Petra Vlhová.

Blick (Švajčiarsko): Takto dobre ešte vo Svetom pohári ešte nešla: Melanie Meillardová skončila v Aspene piata, len tesne pred tímovou líderkou Wendy Holdenerovou. Posledné preteky sezóny vyhrala Petra Vlhová pred celkovou víťazkou vo Svetovom pohári Mikaelou Shiffrinovou.

ORF (Rakúsko): Mikaela Shiffrinová musela prijať porážku. Petra Vlhová oslávila svoje prvé víťazstvo v tejto sezóne vo finále Svetového pohára v Aspene. 21-ročná Slovenka vyhrala s 0,24 sekundovým náskokom pred dominantnou Američankou Mikaelou Shiffrinovou, Švédka Frida Hansdotterová skončila na treťom mieste. Pre Vlhovú to bolo druhé víťaztvo vo Svetovom pohári po triumfe v slalome v Are v roku 2015

Laola1 (Rakúsko): Vlhová vyfúkla Shiffrinovej domáce víťazstvo. Slovenka vyhrala posledný slalom sezóny v americkom Aspene

idnes.cz (Česko): Na strom pre víťazku slalomu, ktorý usporiadatelia sadia pre všetky víťazky od roku 2009, sa môže tešiť Petra Vlhová. Dvadsaťjedenročná Slovenka udržala pred druhou jazdou nervy na uzde, každým metrom navyšovala svoj náskok na Shiffrinovú a v cieli sa mohla radovať zo svojho druhého víťazstva vo Svetovom pohári.

isport.cz (Česko): Slovenka Vlhová senzačne porazila Shiffrinovú. Lyžiarka Šárka Strachová zakončila sezónu Svetového pohára ôsmym miestom vo finálovom slalome v Aspene. V konečnom hodnotení disciplíny klesla na šieste miesto, pretože sa pred ňu dostala víťazka pretekov Petra Vlhová zo Slovenska. Tá prekazila domáci triumf americkej hviezde Mikaele Shiffrinovej, ktorá štartovala už ako istá víťazka celkového pohárového poradia a majiteľka malého glóbusu za slalom.

01 - Modified: 2024-03-16 13:33:43 - Feat.: - Title: Shiffrinová zvíťazila v záverečnom slalome, prevzala si ôsmy krištáľový glóbus 02 - Modified: 2024-01-30 14:02:54 - Feat.: - Title: Súboj o veľký krištáľový glóbus: Gutová-Behramiová sa doťahuje na Shiffrinovú 03 - Modified: 2024-01-26 14:51:54 - Feat.: - Title: Po Vlhovej padla aj Shiffrinová, museli ju previezť do nemocnice. Prvé vyšetrenia priniesli pozitívne správy 04 - Modified: 2024-01-23 19:00:00 - Feat.: - Title: Aké sú investičné lekcie Mikaely Shiffrinovej 05 - Modified: 2024-01-29 11:24:44 - Feat.: - Title: Svetový pohár v Jasnej je skvelou reklamou pre Slovensko
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
19. apríl 2024 04:24