tomio.cz
StoryEditor

Okamura sa pochválil upravenou fotkou z posilňovne, používatelia Facebooku ironicky reagujú

14.11.2017, 18:00
Autor:
rdurdu
Na fotografii, ktorú zverejnil oficiálny účet českého politika, je vidieť, že prešla grafickou úpravou. Nie veľmi podarenou.

Český politik a šéf strany SPD Tomio Okamura sa na sociálnej sieti Facebook pochválil sériou fotiek z posilňovne so statusom "V zdravom tele zdravý duch, dnešný večer som strávil cvičením a je to skvelý pocit - som dobre pripravený na ďalší nabitý pracovný týždeň."

Na tom by nebolo nič zvláštne, rodák z Tokia je na Facebooku aktívny, počet jeho fanúšikov prekonal hranicu 270-tisíc.

Používatelia ironicky reagujú 

Pri bližšom pohľade na jednu z fotiek je vidieť, že prešli úpravou nie veľmi šikovného grafika. Na fotke, kde si Okamura posilňuje chrbát, je vidieť ohnutie tyče stroja a zdeformovanie odrazu kolegu v zrkadle.

Na túto skutočnosť upozorňujú používatelia sociálnej siete. A nevyhýbajú sa ironickým komentárom.

"Hm, množstvo svalovej hmoty v tele pána Okamuru dosiahlo hranicu, kedy je jeho gravitačnou silou spôsobené zakrivenie časopriestoru viditeľné voľným okom. Pozor na to, nech to nepreženiete, mohlo by dôjsť k vzniku singularity niekde okolo ľavého ramena," uviedol užívateľ s menom Přéma.

Bez odpovede 

Kateřina Okamurovi odporúča, aby si "svaly prifukoval v kooperácií s grafikmi."

Lucie komentujúcich označuje ako bandu neprajníkov. S dávkou irónie dodala, že "pán Tomio je tak horúci, že sa železo samé ohýba." Pavel sa pýta, či si Okamura nechce zaplatiť školenie v programe na úpravu fotografií. Viacerí z komentujúcich vyjadrujú údiv nad množstvom ironických až negatívnych odkazov a administrátorov stránky sa pýtajú, prečo nedostanú ban.

Žiadny z nich na komentáre neodpovedal, komentujúci sa teda nedozvedeli, prečo si šéf SPD nechal upraviť svalovú hmotu vo vrchnej časti tela.

01 - Modified: 2024-04-13 10:47:44 - Feat.: - Title: Slovenskí branci zrejme prišli o facebookovú stránku. Fotky z lesov v maskáčoch vystriedali videá s ľahkou ázijskou erotikou 02 - Modified: 2024-04-10 14:55:17 - Feat.: - Title: Česká republika sa musí ospravedlniť opozičnej SPD za spojenie s xenofóbiou 03 - Modified: 2024-04-05 11:00:00 - Feat.: - Title: Žena zverejnila na Facebooku negatívnu recenziu na paradajkový pretlak. Hrozí jej za to sedem rokov väzenia 04 - Modified: 2024-03-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Je moratórium len fiktívne? Sú miesta, kde nemá moc 05 - Modified: 2024-03-19 12:48:55 - Feat.: - Title: Meta ustupuje tlaku. Navrhla zníženie predplatného platených služieb v Európe
menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
24. apríl 2024 05:38