Anna Júlia SlováčkováProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Anna Slováčková, ktorá bojuje s rakovinou parochne odmietala. Teraz jej dodali sebavedomie

16.05.2024, 11:10
Celebrity

Speváčka a herečka Anna Julia Slováčková (28), ktorá vo svojom mladom veku už druhýkrát bojuje s onkologickým ochorením sa fanúšikom ukázala po dlhej dobe s blond hrivou. Vyjadrila sa, prečo po dlhom čase vzala parochne na milosť.

Anna sa zamilovala do parochne, keď si išla dať vytetovať obočie. U kozmetičky si ju nasadila a zamilovala sa do nej. „Vždy som bola odporcom parochní, pretože mi vadilo mať na sebe niečo, čo nie je moje. Ale keď som si nasadila parochňu od Klaudie, bolo to strašne podobné tomu, ako som vyzerala skôr. Až sa mi dostali slzy do očí a vôbec mi nevadilo to na hlave mať,“ uviedla Slováčková k fotke, ktorú nedávno zverejnila na svojom Instagrame v bujnej parochi. Tie doteraz odmietala nosiť a za vypadané vlasy po chemoterapii sa nehanbila. Časom sa však prestala cítiť žensky.

„Vlialo mi to silu do žíl a keď som sa na druhý deň necítila dobre a nasadila som si ju, tak som mala pocit, že je všetko vlastne dobré. Je ťažké sa na seba pozerať bez vlasov, pretože mi to pripomína, že som chorá. Ale zároveň sa to snažím rešpektovať, pretože to telo bojuje a ja sa to snažím ctiť a chodiť s hlavou vztýčenou,“ povedala Slováčková o nadobudnutom sebavedomí.

Aktuálne je v takej etape liečby, kedy mala krátke voľno od chemoterapii, ale o niekoľko dní ju čaká ďalšia. „Teraz mám za sebou dva týždne, kedy som nebola vôbec v nemocnici a snažím sa tešiť na ďalšiu chemošku, pretože viem, že to telu pomôže, že to zabíja tie zlé veci, ktoré v tele sú,“ vysvetľuje speváčka, ktorá v sebe počas liečby našla dosť síl na to, aby natočila aj nový videoklip.

„Je to ako na horskej dráhe. Nebudem sa hrať na to, že je mi každý deň dobre, pretože nie je, ale predsa len nebojujem s virózou, ale je to niečo zložitejšie, náročnejšie a ja sa snažím robiť všetko ako predtým a do toho si nájsť ten balans kvalitným spánkom, jedlom a odpočinkom,“ popísala speváčka.

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
31. máj 2024 09:56