Známy letenkový portál ponúka prácu snovUnsplash/Mesut Kaya
StoryEditor

Objavila sa ponuka na prácu snov. Na cestovanie po svete dostaneš 10-tisíc eur, zapojiť sa môže každý Slovák

Miroslav Kamody14.05.2024., 10:45h

Okrem toho ti stačí uverejniť pár videí a môžeš získať poukážky na letenky v hodnote niekoľkých desiatok eur.

Lajkuj Brainee.sk na

Cestovať po svete a ešte za to dostať aj zaplatené? To je práca, na ktorú by kývol zrejme úplne každý z nás. Takéto ponuky samozrejme existujú, no objavujú sa len málokedy. Teraz však môžeš využiť jedinečnú príležitosť.

Kiwi, jeden z všetkých hráčov na poli predaja leteniek, hľadá takzvaných World Travel Hackerov. Získať pritom môžeš tučnú sumu na cestovanie po celom svete a ešte robiť to, čo ťa baví. A najlepšie je, že sa môže prihlásiť skutočne každý. 

image

Železničným tunelom na vlastný ostrov na Jadrane. Megalomanský plán mohol zmeniť dejiny Československa

Jednoduché pravidelá

Ako sa píše na webovej stránke, musíš žiť v Európe alebo Spojených štátoch, mať aspoň 500 sledovateľov na Instagrame alebo TikToku a verejný profil. Angličtina je v tomto smere samozrejmosťou, no myslieť by si mal aj na to, že tvoj pas musí byť platný ešte minimálne deväť mesiacov.

Pokiaľ ťa Kiwi vyberie ako World Travel Hackera, tvojou úlohou bude vytváranie zábavného, kvalitného a nápaditého cestovateľského obsahu v angličtine, hľadanie kreatívnych spôsobov, ako ušetriť peniaze a cestovať za menej peňazí či deliť sa o cestovateľské hacky.

Spoločnosť ľudí povzbudzuje aj v tom, aby občas kvôli šetreniu peňazí obetovali aj pohodlie a vyzýva, aby si na toto dobrodružstvo zobral aj svojho kamaráta či kamarátku. Ak ťa nakoniec vyberú, tvojou úlohou (spoločne s tvojím travel buddym) bude vydať sa s 10-tisíc eurami na cestu.

image

Známy letenkový portál ponúka prácu snov

Unsplash/Ian Schneider

Čo ušetríš, to je tvoje

Kiwi ti ponúkne niekoľko výziev, ktoré budete musieť splniť, pričom platí, že suma, ktorú ušetríš, ti zostáva. Zároveň budete musieť vytvárať skvelý obsah a uverejniť minimálne štyri videá na YouTube, 15 reelsov a 15 fotografií. 

Jediné, čo musíš urobiť, je zaregistrovať sa do Kiwi Flight Crew. Po schválení môžeš začať uverejňovať príspevky, pričom v prvých troch by si mal opísať, prečo chceš byť World Travel Hacker, predstaviť svojho kamaráta a podeliť sa o svoje najlepšie tipy na šetrenie pri cestovaní.

Vyhráš, aj keď nevyhráš

Ak vytvoríš tieto tri videá, získaš poukážky na letenky v hodnote 25 eur a zároveň budeš v hre o titul Worl Travel Hackera. To znie ako skutočne dobrý deal! Ak pridáš viac videí, získaš poukážky v hodnote 75 eur. Takže v podstate vyhráva každý, kto sa zapojí. Termín na uverejnenie obsahu máš do 19. júna.

image

Dokonalý web pre cestovateľov? Táto stránka ti ukáže, kam sa do ôsmich hodín dostaneš vlakom z akejkoľvek stanice v Európe

Potom už môžeš len čakať, či sa ti pošťastí a siahneš si na 10-tisícovú odmenu. A pokiaľ sa ti to podarí, rozhodne nám daj o tom vedieť - budeme mať na teba niekoľko otázok! 

ANKETA
Zapojíš sa to tejto súťaže?

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. jún 2024 10:32