Pre európsku automobilovú jednotku Volkswagen bude prevádzkovať sedem kantín v Bratislave a Martine.
„Dokázali sme manažment presvedčiť, že prichádzame s vyššou kvalitou závodného stravovania,“ hovorí majiteľ siete Peter Štecko.
Zákazku, ktorá zamestná 270 ľudí počas dvoch mesiacov, automobilka nekomentuje. Podľa Štecka Nemci ocenili to, že nebudú dovážať mrazené jedlá. „Budeme ich variť na mieste.“
Na novú spoluprácu zareagovali aj ďalší záujemcovia. Ponuka pre Šteckovu Medusu prišla zo španielskeho Seatu, ale Slováci ju zatiaľ odmietli – nestíhali by ju pokryť kapacitne. V najbližšom roku pripravujú reštauračnú expanziu v stredoeurópskom regióne. „Podnikanie v stravovacích službách je vo veľmi zlom stave. Ak však má spoločnosť zaujímavý koncept a vykonaný prieskum, skúsený manažment, tak sú to dobré predpoklady na to, aby boli úspešní,“ hovorí generálny sekretár Zväzu hotelov a reštaurácií Marek Harbuľák.