StoryEditor

Quelle vstupuje na trh s bielou technikou

17.10.2007, 00:00
Autor:
SITASITA

Spoločnosť Quelle Slovensko, ktorá sa zaoberá zásielkovým predajom, vstupuje na slovenský trh s bielou technikou a chce predávať vlastnú značku veľkých domácich spotrebičov Privileg. Potvrdila to riaditeľka spoločnosti Rozi Pasztelyák.
Prvý katalóg s ponukou spotrebičov Privileg distribuovala firma Quelle začiatkom októbra. Zatiaľ ho však dostalo iba 100-tisíc zákazníkov a sieť Quelle Shop. Spoločnosť zvolila uvedenie značky na predvianočné obdobie, keď podľa Pasztelyákovej mnohé domácnosti menia alebo dokupujú sortiment bielej techniky.
Značka Privileg vznikla v roku 1964 a už niekoľko rokov je medzi najpredávanejšími značkami medzi veľkými domácimi spotrebičmi v zásielkovom obchode na nemeckom a rakúskom trhu.
Quelle pôsobí na slovenskom trhu od roku 1993 a v súčasnosti zamestnáva 80 stálych zamestnancov. Zaoberá sa najmä predajom oblečenia a obuvi, domácich textílií, spotrebného tovaru a elektroniky. Ako multi-chanel predajca ponúka tovar prostredníctvom katalógov, internetovej stránky, ako aj partnerských objednávacích centier Quelle Shop.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
25. apríl 2024 12:46