StoryEditor

Barcelona bude podľa Ronaldinha pokračovať vo víťaznom ťažení

23.11.2005, 15:02
Autor:
TASRTASR

Podľa brazílskeho futbalového stredopoliara a Hráča roka 2004 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA Ronaldinha je úradujúci španielsky majster z Barcelony vo vynikajúcej forme a skvelú fazónu z posledných zápasov si chce udržať aj naďalej.
"Dovoľuje nám to kvalita našich hráčov. Po každom vyhratom stretnutí nám stúpa sebavedomie a sme šťastnejší," vyhlásil Ronaldinho po utorňajšom zápase Ligy majstrov proti Werderu Brémy (3:1). Nemalý podiel na úspech Kataláncov má samotný Ronaldinho. V šlágri La Ligy pomohol dvoma gólmi položiť na lopatky Real Madrid, proti Brémam si pripísal pomyselné dva body za jeden presný zásah a gólovú asistenciu. "Ešte som mladý a stále sa môžem zlepšovať, preto tak tvrdo trénujem."
Víťazstvo nad bundesligistom si v Barcelone cenia o to viac, že tím nastúpil bez kanoniera Samuela Eto´oa, špílmachra Xaviho a argentínskeho mladíka Lionela Messiho, ktorých nechal tréner Frank Rijkaard sedieť na lavičke. "Je radosť mať takýto tím. Každý, kto nastúpi na trávnik, podáva výkony ako ktokoľvek druhý," ocenil svojich zverencov Rijkaard. Rotačného systému sa zastáva aj Ronaldinho. "Hráči, ktorí zvyčajne nenastupujú, nie sú preto smutní. Sú vždy pripravení pomôcť, a to z nás robí víťazný tím," dodal Brazílčan.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. apríl 2024 23:21