Pexels
StoryEditor

Oblečte sa od hlavy po päty s Tipli

08.08.2022, 00:00

Sledujete svet módy denno denne? Tak ste určite na správnom mieste. Móda nikdy nespí. To, čo bola včera trendy, je už dnes dávno staré. Ako však udržať krok v tomto modernom svete módy a neminúť pri tom stovky, či až tisícky eur. Ukážeme vám ako na to. K dispozícii predsa máte cashbackový portál Tipli, ktorý je zaručeným riešením na všetky vaše problémy.

Určite to poznáte. Nájdete nový módny kúsok, ktorý proste musíte mať. Len tá cena. Ďaleko vyššia ako ste očakávali. Prezradíme vám jednoduché triky ako ušetriť pri nakupovaní online. Veď predsa práve online nákupy zaznamenali počas pandémie koronavírusu najväčší rozmäch, a tak je logické, že sa museli prispôsobiť aj zľavové portály. Ako teda ušetriť desiatky eur vďaka Tipli? Naozaj veľmi jednoducho.

Zľavové kódy a zľavové kupóny

Práve zľavové kódy a zľavové kupóny sú jedinečnou možnosťou ako ušetriť nie len pri nákupe módnych kúskov. Tipli totiž pre vás pravidelne zbiera tie najlepšie kupóny a kódy zo stoviek internetových obchodov. Vám sa tak namiesto stoviek stránok stačí pozrieť iba na Tipli. Nájdete tu naozaj úplne všetko, čo ste kedy chceli, či hľadali. Vyskladajte outfit na váš dokonalý večer lacnejšie ako predtým. Najnovšie trendy šaty? Využite Sinsay zľavový kód a zaručene ušetríte. Hľadáte ideálne topánky k novým šatám? Je tu pre vás k dispozícii Eobuv zľavový kód. Práve internetový obchod Eobuv totiž ponúka široké spektrum obuvi, ktorá sa hodí na každú príležitosť. Stále však tomu niečo chýba? Čo tak nový parfém? Pozrite sa na web internetovej parfumérie Notino. Ak využijete zľavový kód Notino, tak pohodlne stiahnete cenu nižšie. Dokonalému večeru tak už naozaj nič nebráni. Za ušetrené peniaze vďaka nákupom cez Tipli si tak môžete vychutnať napríklad pohár vína navyše.

Exkluzívne zľavové kódy

Samostatnú kategóriu tvoria takzvané exkluzívne zľavové kódy. Tie nenájdete nikde inde ako priamo na Tipli. Podmienkou ich využitia je však registrácia na portáli Tipli. Tá je však absolútne bezplatná a nezaberie vám viac ako dve minútky vášho času. Získate tak prístup k skvelým ponukám ako Eobuv zľavový kód, či zľavový kód Notino. Okrem exkluzívnych zľavových kódov vám umožní prístup aj ku cashbacku, ktorý je jednou z hlavných výhod, pre ktoré sa oplatí Tipli používať.

Cashback z nákupu

Jedným z hlavných dôvodov, prečo mnoho ľudí využíva Tipli.sk je práve cashback. V jednoduchosti by sa dal cashback vysloviť ako peniaze naspäť. Peniaze môžete naozaj získať zo svojho nákupu späť. Stačí sa iba prihlásiť respektíve registrovať na Tipli a prekliknúť sa na profil vášho obľúbeného obchodu, v ktorom sa práve chystáte nakupovať. Po prekliknutí z Tipli do vášho preferovaného obchodu už stačí iba nákup dokončiť, tak ako zvyčajne. Po návrate na Tipli zbadáte na vašom účte pripísanú alikvótnu čiastku z vášho nákupu. Tú si po potvrdení viete kedykoľvek preniesť na bežný účet v ktorejkoľvek banke.

Módne Tipli tipy

Zaujímavú časť portálu Tipli tvoria aj Tipli tipy. Ide o články, ktoré približujú rôznorodé témy nie len z oblasti online nakupovania, či módy. Nájdete tu aj tipy na odporúčané suplementy pre super postavu, tipy na výlety v Tatrách a množstvo ďalších skvelých rád. Ak sa zameriavate na módu, tak určite odporúčame prejsť články o tipoch na skvelé šaty, či ako zladiť šaty s vhodnou obuvou, prípadne tipy na tenisky do 50 €. Výber a spektrum článkov je naozaj široké, a tak si tu každý nájde to svoje, čo ho zaručene zaujme.

Široký výber obchodov

Ďalším z množstva dôvodov, prečo sa určite oplatí vyskúšať Tipli je široký výber dostupných obchodov. V celej ponuke ich nájdete dokonca viac ako 700. Móda a obuv je navyše jedna z najviac zastúpených kategórií, a tak rozhodne neprehliadnite ani jeden zo zaujímavých obchodov. Tie vám totiž ponúkajú super možnosti ako ušetriť. Či už sa jedná o cashback, zľavové kódy a kupóny, či skvelé Tipli tipy. Možností ako ušetriť pri nákupe nových módnych kúskov je naozaj neúrekom. Sinsay zľavový kód, či zľavový kód Notino sú iba niektoré z nich. Nájdite tú správnu príležitosť pre seba a hor sa nakupovať!

S Tipli od hlavy až po päty

Obliecť sa od hlavy až po päty s Tipli je naozaj jednoduché. Najmä vďaka širokej ponuke internetových, ale aj kamenných obchodov. Ak si neviete vybrať, tak sa spoľahnite na skvelé Tipli tipy. Tie nikoho nenechajú v štichu. No a hlavne nezabúdajte na desiatky možností ako ušetriť, ktoré Tipli ponúka. Či už ide o populárny cashback, či stále populárnejšie zľavové kódy a kupóny. Tieto možnosti viete navyše aj kombinovať a šetriť tak pri jednom nákupe až 2x. Výnimočnú príležitosť šetrenia, ktorá si zaslúži vašu pozornosť a aj vyskúšanie sú exkluzívne zľavové kódy. Určite nebudete ľutovať.

 

menuLevel = 2, menuRoute = dia/ludia-ako-vy, menuAlias = ludia-ako-vy, menuRouteLevel0 = dia, homepage = false
19. apríl 2024 02:30