StoryEditor

Víťazom je adaptačný program

21.03.2007, 23:00
Najlepším je projekt farmaceutickej spoločnosti GlaxoSmithKline

Projekt Adaptačný proces v GlaxoSmithKline - ako a s akým výsledkom, získal v utorok v Bratislave ocenenie HR (Human Resources) Oscar 2006. Osobitné ocenenie ministerky práce, sociálnych vecí a rodiny - HR Oscar special - si prevzali predstavitelia spoločnosti VSK Humenné. Odovzdávanie ocenení bolo súčasťou gala večera pripraveného pri príležitosti odbornej konferencie Nové trendy v personálnom manažmente 2007.

Okrem víťaza do finále súťaže HR Oscar postúpili ďalšie tri riešenia z oblasti personalistiky. Slovenskú sporiteľňu vo finálovej štvorke zastupoval projekt budovania systému e-learningu, ktorý banka považuje za významný nástroj rozvoja knowledge managementu. Spoločnosť Dell ukázala, ako sa snaží svojich zamestnancov viac angažovať pri zlepšovaní biznis procesov. Tatra banka predstavila projekt komplexného prístupu k implementácii HR systémov. Víťazov z finálových projektov tajným hlasovaním určili účastníci konferencie.

Spolu s víťaznou firmou VSK Humenné ministerstvo do súťaže HR Oscar special nominovalo ešte spoločnosti Ness Slovakia a prevádzku spoločnosti RF v Haniske pri Prešove.

Dvojdňovú odbornú konferenciu Nové trendy v personálnom manažmente, ktorej súčasťou boli aj prezentácie finálových projektov a slávnostné odovzdávanie ocenení, už trinástykrát zorganizovala spoločnosť Trenkwalder. Podobne ako v minulosti sa na podujatí stretli personálni manažéri, špecialisti z útvarov riadenia ľudských zdrojov, vrcholní manažéri, ale aj odborníci na personálne poradenstvo.

Ocenenie HR Oscar sa tento rok udeľovalo siedmykrát, cena ministerstva má o dva roky kratšiu históriu. Vlani cenu HR Oscar získala spoločnosť Slovak Telekom za projekt E-vzdelávanie: zajtrajšok je už dnes. V súťaži tiež v minulosti uspeli spoločnosti DELL, IBM, EuroTel, Heineken Slovensko, VSS Košice či košická U.S. Steel. Ocenenie HR Oscar special vlani získala spoločnosť Volkswagen Slovakia.

Kritériá ocenenia HR Oscar
Poslaním súťaže HR Oscar je ocenenie najlepších projektov v oblasti rozvoja a riadenia ľudských zdrojov, ktoré výrazne prispeli k rozvoju svojho podniku. Kritériami na posúdenie ich prínosu sú najmä:
- vplyv na podnikateľské výsledky organizácie
- vplyv na rozvoj a využitie ľudských zdrojov organizácie
- vplyv na dobré meno a imidž organizácie
- vplyv na vnímanie personálneho manažmentu a profesie personálneho manažéra.
Zdroj: Trenkwalder

Fotogaléria zo súťaže HR Oscar

01 - Modified: 2003-05-05 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Zajtra v HN 02 - Modified: 2003-05-05 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Diplomatický maratón na Blízkom východe
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
24. apríl 2024 09:47