StoryEditor

Úspešné bývalé miss

08.03.2007, 23:00

Miroslava Kysucká -- Miss Universe SR 2000 v roku 2000, reprezentovala Slovensko na celosvetovom finále Miss Universe na Cypre -- Nicosia, od roku 2000 pôsobí v zahraničí ako modelka. Pracuje pre svetové značky ako Valentino, Versace, Armani, striedavo žije v Miláne, New Yorku, Miami... V roku 2004 si otvorila vlastnú spoločnosť Desade, ktorá sa venuje výrobe prírodných, ručne vyrábaných mydiel. V rokoch 2004, 2005 reprezentovala Slovenskú republiku v Malajzii a v Indonézii, na dňoch slovenskej kultúry, organizovanými slovenskou ambasádou v Malajzii. Od roku 2004 spolupracuje s organizačným tímom Miss Universe Slovenskej republiky a pôsobí ako choreografka. Od roku 2005 podniká vo vlastnej kozmetickej firme so značkou De Sade.

Andrea Verešová -- Miss Slovensko 1999, patrí k najznámejším slovenským Miss
. V roku 2000 ju zvolili za Miss 15-ročnej etapy súťaží krásy. Odkedy získala korunky, je žiadanou modelkou, ale aj herečkou či moderátorkou. Fotila reklamné kampane na Slovensku aj v zahraničí a objavila sa titulných stranách najznámejších svetových módnych časopisov. Študuje právo na Karlovej Univerzite v Prahe. A má aj úspešnú sestru Evu, ktorá získala rovnaký titul dva roky po nej.

Katarína Manová -- jemná blondínka sa minulý rok stala prvou vicemiss v súťaži Miss Universe SR 2006. V tom istom roku získala na Bahamách ešte vzácnejšiu trofej Miss Intercontinental 2006. Triumfovala v konkurencii 54 krások. Katarína získala okrem iných cien apartmán v Kolíne nad Rýnom i v Panama City na jeden rok. V podstate by celý rok mala pracovať v Nemecku, no napríklad 19. decembra povedie jedna z jej prvých ciest do Pekingu na súťaž Top Model of The World. Okrem toho študuje na Vysokej škole ekonomickej a nezanedbateľný je aj fakt, že je z milionárskej rodiny. Jej otec ovláda Pezinské tehelne.

Karin Majtánová -- Miss slovenskej republiky 1993. Vo federálnej časti ju nakoniec porazila Silvia Lakatošová, ktorá získala titul Miss Česko-Slovensko 1993. Počas prvých rokov ju preslávil najmä vzťah s bohatým podnikateľom z Popradu, s ktorým mala aj dieťa. Medzitým vyštudovala na Filozofickej fakulte slovenčinu, objavila sa ako tvár niekoľkých reklám a dnes je vydatá a úspešná moderátorka Regionálneho denníka v Slovenskej televízii.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 09:49