StoryEditor

O audite Rodina a práca

03.05.2007, 00:00

O prechode zamestnávateľov ústretových k rodine k auditu Rodina a práca, o skúsenostiach s auditmi v zahraničí, ale aj o nových trendoch v sociálnej politike firiem sa hovorilo minulý týždeň v Žiline a v Poprade na dvoch výučbových regionálnych workshopoch zameraných na pripravovaný audit Rodina a práca. Tretí workshop sa má uskutočniť 23. mája v Košiciach. Vyvrcholením workshopov bude seminár s medzinárodnou účasťou, ktorý je plánovaný na 21. júna v Žiline.
Tieto stretnutia odborníkov so zamestnávateľmi sú súčasťou projektu Rodina a práca, spolufinancovaného Európskym sociálnym fondom.
Pripravujú sa v spolupráci s Ministerstvom práce, sociálnych vecí a rodiny SR.
Hlavným cieľom projektu je vytvorenie nástroja pre podniky a iné organizácie na optimalizáciu rodinne orientovanej politiky zamestnanosti. Zameriava sa na pomoc pri príprave systému interného auditu s cieľom zabezpečenia rovnováhy medzi záujmami tak zamestnávateľov, ako aj zamestnancov. Výsledkom projektu má byť komplexné zastrešenie aktivít auditov Rodina a práca na Slovensku, uviedla pre HN Nora Lauková zo spoločnosti F.A.M.E., ktorá je koordinátorom projektu.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
23. apríl 2024 14:44