Dreamstime
StoryEditor

Chcete pracovať v zahraničí? Pozrite si zaujímavé pracovné ponuky od portálu ISTP.SK

21.11.2018, 16:58
Autor:
zdzzdz
Nezáleží na tom, či máte vzdelanie v oblasti stavebníctva, hotelierstva alebo automobilového priemyslu. Ak sa chcete zamestnať v cudzine, možno práve teraz si nájdete prácu ušitú na mieru.
Názov: Manažér showroomu
Miesto: Česká republika, Praha
Spoločnosť: JAVORINA, výrobné družstvo
Informácie: Riadenie obchodnej prevádzky - showroomu v Prahe (CR). Klientsky servis, obchodná agenda. Maloobchod, veľkoobchod, marketing. Predajný, popredajný servis. Výstavníctvo, práca "v teréne".
Základná zložka mzdy: 1200 € za mesiac
Názov: Vedúci výroby
Miesto: Česká republika, Brno, Vysočina
Spoločnosť: KM - JOB s.r.o.
Informácie: Vedení a koordinace práce kolektivu zámečníků, kontrola jakosti jejich práce. Sestavování směnových plánů. Účast na pravidelných koordinačních výrobních poradách a pod.
Základná zložka mzdy: 1500 € za mesiac
Názov: Recepčná
Miesto: Rakúsko
Spoločnosť: SUNWORK s.r.o.
Informácie: Recepčná/ý, obsluha recepcie, ovládanie počítačového programu. Pracovné miesto: Seerfaus /rakúske Alpy/, ovládanie nemčiny a angličtiny na úrovni B2.
Základná zložka mzdy: 2200 € za mesiac
Názov: Žeriavnik
Miesto: Rakúsko
Spoločnosť: Agentúra Elliem s.r.o.
Informácie: Samostatné ovládanie a vedenie rôznych žeriavov, údržba, kontrola, prestavba a udržiavanie čistoty žeriavov. Dodržiavanie bezpečnostných predpisov, predpisov na predchádzanie nehodám a predpisov na ochranu životného prostredia.
Základná zložka mzdy: 2400 € za mesiac
Názov: Stavbyvedúci
Miesto: Nemecko
Spoločnosť: Timing, s.r.o.
Informácie: Riadenie chodu práce na stavbe, objednávanie v týždennom predstihu materiál na stavbu, kontrolovať harmonogram prác.
Základná zložka mzdy: 2900 € za mesiac
Názov: Montér trakčných vedení
Miesto: Nemecko
Spoločnosť: SPL Powerlines Slovakia s.r.o.
Informácie: Monáž trolejových vedení v rámci celej Spolkovej republiky Nemecko. Inštalácia a servis trakčných / trolejových vedení. Montáž nosného a trolejového lana, výložníkov, prúdových chráničov, napínanie lán a práca na základoch pre stavbu stožiarov. Práca na zákazkách podľa potrieb zákazníka.
Základná zložka mzdy: 2199 € za mesiac
Názov: Programátor CNC strojov
Miesto: Nemecko
Spoločnosť: EDYMAX Europe s. r. o.
Informácie: Programovanie a riadenie 3- a 5-osých frézovacích strojov. Obsluha strojov CNC (sústruh, fréza, brúska). Starostlivosť o stroje a ich údržba.
Základná zložka mzdy: 11 € za hodinu
Názov: Elektrikár
Miesto: Nemecko
Spoločnosť: Tibi s. r. o.
Informácie: Stavebný a prevádzkový elektrikár vykonáva montáže, inštalácie a opravy vyhradených elektrických zariadení v budovách a iných stavebných objektoch počas ich výstavby, ako aj prevádzky a rekonštrukcií.
Základná zložka mzdy: 3000 € za mesiac
Kontakt: PhDr. Lucia Adamová, tel.: +421908850019, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Názov: Kvalitár, kontrolór
Miesto: Maďarsko, Győr
Spoločnosť: Robustech s.r.o.
Informácie: Kontrola kvality produktov počas výroby a pri nábehu výroby. Dokumentácia a vyhodnocovanie výsledkov vo vlastnom systému zabezpečovania kvality. Hlásenie chýb nadriadenému. Kontrola a dodržiavanie bezpečnosti práce a ochranu zdravia pri práci.
Základná zložka mzdy: 870 € za mesiac
Názov: Vodič nákladného motorového vozidla
Miesto: Slovensko, Česká republika, Maďarsko
Spoločnosť: DLP, spol. s r.o.
Informácie: Doprava, preprava tovaru Slovensko, Čechy, Maďarsko.
Základná zložka mzdy: 1350 € za mesiac
Názov: Šéfkuchár 
Miesto: Rakúsko, Belgicko, Francúzsko, Nemecko, Maďarsko, Holandsko, Švajčiarsko
Spoločnosť: backup jobs agency, s.r.o.
Informácie: Práca na moderných 4* riečnych lodiach s americkou klientelou, ktoré plávajú na riekach v Európe - Rýn, Dunaj, Moselle, Labe, Rhône a Seine. Pracuje sa v pracovných intervaloch napr. cca 2 mesiace na lodi/2 týždne doma počas celej sezóny.
Základná zložka mzdy: 4600 € za mesiac
Názov: Inštalatér 
Miesto: Francúzsko, Tours
Spoločnosť: ZB-AMOS Interim, s.r.o.
Informácie: Agentúra dočasného zamestnávania ponúka prácu pre vodárov-inštalatérov-kúrenárov s praxou do Francúzska. 12 € / hod. netto + hradené ubytovanie.
Základná zložka mzdy: 2300 € za mesiac

Názov: Skladník 
Miesto: Veľká Británia
Spoločnosť: VM Recruitment s.r.o.
Informácie: Triedenie, nakladanie, vykladanie tovaru. Balenie, etiketovanie. Práca s ručným skenerom. Riadenie elektrického, vysokozdvižného vozíka LLOP. Upratovanie.
Základná zložka mzdy: 1800 € za mesiac
Kontakt: Nina Mišejová, tel.: +421911868948
Názov: Sadrokartonista 
Miesto: Holandsko
Spoločnosť: In Box Agency, s.r.o.
Informácie: Pre viacerých klientov do Holandska (personálne agentúry zamestnávajúce odborníkov v stavebníctve a priemysle) hľadáme sadrokartonistov na rôzne projekty, jednak na inštalácie na stavbách rodinných domov, komerčných objektov, ale aj priemyselných budov ako sú obchodné centrá, spoločenské centrá atď. 
Základná zložka mzdy: 2200 € za mesiac
Názov: CNC operátor
Miesto: Nórsko
Spoločnosť: In Box Agency, s.r.o.
Informácie: Pre nášho klienta, strojársku firmu - jedného z lídrov pre dodávky prevodoviek pre firmy Rolls-Royce, Brunvoll, Heimdal a Finnøy aktuálne hľadáme CNC operátorov do výroby na 4 zo strojov vo výrobe: 1. Fréza AFP 160 - Siemens 840 D, 2. Fréza MH 1000 - Fanuc 18i, resp 21i, 3. Fréza - Mori Seiki NHX 8800 - Fanuc 31 ib, 4. Sústruh PUMA 700 - Fanuc 21B.
Základná zložka mzdy: 21 € za hodinu

Názov: Autolakovník
Miesto: Belgicko
Spoločnosť: Filip Harhovský
Informácie: Hľadáme šikovných pracovníkov na Lakovanie laminátovych dielov. Brúsenie, tmelenie, lepenie. Príprava dielcov na lakovanie. Aplikácia základnej a povrchovej farby. (mokré) lakovanie. Dolešťovanie po lakovaní.
Základná zložka mzdy: 3600 € za mesiac

01 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 02 - Modified: 2024-04-11 08:13:37 - Feat.: - Title: KVÍZ: Ako sa vyznáte v pravidlách etikety? Otestujte sa 03 - Modified: 2024-04-04 14:21:16 - Feat.: - Title: Edgar Baker: Očakávania dnešného slovenského kandidáta a opatrenia firiem 04 - Modified: 2024-04-04 12:00:00 - Feat.: - Title: Tento kvíz domotá aj cestovateľa. Rozoznáte len na základe fotografie, či sa miesto nachádza na Slovensku alebo v zahraničí? 05 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
16. apríl 2024 13:45