DXC Technology
StoryEditor

Chcete zarobiť viac ako tisíc eur? Vyberte si z najnovších ponúk práce

17.01.2019, 11:35
Autor:
kokkok
Digitálny svet sa rozrastá a firmy hľadajú ľudí na posty. Zárobky sú lákavé. Prinášame najnovšie ponuky pracovných miest. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Internetového sprievodku trhu práce.
Názov: Projektový manažér/ka digitálnych projektov
Miesto: Pezinok
Spoločnosť: buckle up, s. r. o.
Informácie: Tvojou hlavnou úlohou bude viesť zaujímavé online projekty (90 % zahraničné): responzívne prezentácie, web stránky, aplikácie a hry, landing pages, prieskumy a všetko čo je možné aj nemožné zdigitalizovať.
Základná zložka mzdy: 1300 € za mesiac
   
   
Názov: Marketingový špecialista
Miesto: Bratislava-Ružinov
Spoločnosť: exe, a.s.
Informácie: Zabezpečenie vypracovania plánu marketingovej komunikácie a plánu rozvoja produktov a služieb. Rozvíjanie a aktualizácia marketingového informačného systému. Monitorovanie aktivít na webových stránkach a hodnotenie výkonu online kampaní. Zabezpečenie zverejnenia kampaní a ich vyhodnotenie a pod.
Základná zložka mzdy: 1200 € za mesiac
   
   
Názov: Accountant
Miesto: Bratislava-Nové Mesto
Spoločnosť: FARMASI CENTRAL EUROPE s. r. o.
Informácie: Accountant needs to be aware about end to end accounting and invoicing processes as well as TAX and VAT statement process flow. His/her role is to manage all companies invoices and support management in case of decision making and reporting. Duties and responsibilities cover all activities from back office to accounting management.
Základná zložka mzdy: 2000 € za mesiac
   
   
Názov: Event manažér
Miesto: Dunajská Streda
Spoločnosť: B.C.INVEST, a.s.
Informácie: Manažovanie činností potrebných k plánovaniu, príprave a realizácii eventov. Podmienkou je ovládanie anglického i maďarského jazyka.
Základná zložka mzdy: 1200 € za mesiac
   
Názov: Technik automatizácie
Miesto: Zavar
Spoločnosť: Novares Slovakia Automotive s.r.o.
Informácie: Samostatná činnosť v oblasti programovania PLC systémov (Siemens, Omron). Úprava existujúcich aplikácií a vytváranie nových. Podnecovanie a realizácia optimalizačných riešení a iné.
Základná zložka mzdy: 1700 € za mesiac
   
   
Názov: Stavbyvedúci
Miesto: Senica
Spoločnosť: HÍLEK a spol., a.s.
Informácie: Pracovný pomer na neurčitý čas, jednozmenný pracovný režim, prax aspoň 3 roky.
Základná zložka mzdy: 1400 € za mesiac
   
   
Názov: HR manažér
Miesto: Handlová
Spoločnosť: GeWiS Slovakia s.r.o.
Informácie: Vedenie oddelenia ľudských zdrojov. Koordinácia fungovania organizácie z personálneho hľadiska. Tvorba stratégie náboru, procesu nástupu a výstupu zamestnancov. Motivácia a hodnotenie zamestnancov a pod.
Základná zložka mzdy: 1700 € za mesiac
   
   
Názov: Vedúci oddelenia konštrukcie
Miesto: Dubnica nad Váhom
Spoločnosť: ZTS - VÝSKUM A VÝVOJ, a. s.
Informácie: Koordinácia a komplexné riadenie aktivít oddelenia Konštrukcia a ich organizačné zabezpečenie. Stanovovanie koncepcií projektov, zabezpečovanie konštrukčných riešení a výkresovej dokumentácie technických riešení strojov, technológií a produktov. Priame riadenie a zodpovednosť za oddelenie Konštrukcia.
Základná zložka mzdy: 1500 € za mesiac
   
   
Názov: Produktový inžinier
Miesto: Nová Dubnica
Spoločnosť: Enics Slovakia s.r.o.
Informácie: Technická komunikácia so zákazníkom. Vykonávanie štúdii vyrobiteľnosti produktu. Vypracovávanie kalkulácií na nové produkty z technologického pohľadu a iné.
Základná zložka mzdy: 1200 € za mesiac
   
   
Názov: Farmaceut
Miesto: Topoľčany
Spoločnosť: RDG Stredisko SK, s.r.o.
Informácie: Výdaj liekov na lekársky predpis, predaj voľnopredajných liekov. Príprava, kontrola, skladovanie liečiv. Poskytovanie poradenstva pacientom a pod.
Základná zložka mzdy: 1200 € za mesiac
   
   
Názov: Inžinier kvality
Miesto: Vráble
Spoločnosť: Kongsberg Automotive, s.r.o.
Informácie: Zabezpečiť zhodu s firemnou politikou kvality a smernicami. Vytvárať & aktualizovať kontrolné plány. Kontrolovať & zhodnotiť záznamy testov/meraní a iné.
Základná zložka mzdy: 1400 € za mesiac
   
   
Názov: Statik / konštruktér oceľových konštrukcií
Miesto: Banská Bystrica
Spoločnosť: Cb-mont, spol s r.o.
Informácie: Statika oceľových konštrukcií, vypracovanie výrobnej a dielenskej dokumentácie, manažovanie zákaziek.
Základná zložka mzdy: 1300 € za mesiac
   
   
Názov: Programátor robotov
Miesto: Banská Bystrica
Spoločnosť: Well automation s.r.o.
Informácie: Miesto výkonu práce: Banská Bystrica + výjazdy k zákazníkom. Druh pracovného pomeru: plný úväzok, po roku možnosť predĺženia zmluvy na dobu neurčitú. Termín nástupu: ihneď, dohodou. Platové podmienky: od 1100€ základný plat v hrubom (na základe skúseností) + výkonnostné prémie.
Základná zložka mzdy: 1100 € za mesiac
   
   
Názov: Referent pre verejné obstarávanie
Miesto: Martin
Spoločnosť: Slovenská národná knižnica
Informácie: Práca v prostredí reprezentatívnej, národnej, kultúrnej inštitúcie s medzinárodnými vzťahmi. Priestor na sebarealizáciu a podporu ďalšieho odborného rozvoja. Pružná pracovná doba, t.j. flexibilný začiatok a koniec pracovnej doby. 1 týždeň dovolenky nad rámec Zákonníka práce. Príspevok na stravovanie nad rámec Zákonníka práce. Príspevok na regeneráciu pracovnej sily.
Základná zložka mzdy: 1000 € za mesiac
   
   
Názov: Technológ
Miesto: Sučany
Spoločnosť: PREFA invest, a.s.
Informácie: Technologický dozor pri výrobe železobetónových prefabrikátov. Technologický dohľad nad prípravou a výrobou predpätých prvkov. Technologický dozor nad výrobou betónových a hydraulicky stmelených zmesí a pod.
Základná zložka mzdy: 1000 € za mesiac
   
   
Názov: Špecialista overovania vozidiel a rozvoja obchodu
Miesto: okres Košice
Spoločnosť: TÜV SÜD Slovakia s.r.o.
Informácie: Realizácia meraní a skúšok vozidiel v zmysle národných a medzinárodných predpisov. Príprava protokolov o skúškach. Zabezpečovanie schvaľovania vozidiel a ich častí na okresných úradoch SR a Ministerstve dopravy a výstavby SR a iné.
Základná zložka mzdy: 1250 € za mesiac
   
   
Názov: Lekár
Miesto: Sobrance
Spoločnosť: Regionálna nemocnica Sobrance, n.o.
Informácie: Poskytovanie komplexnej zdravotnej starostlivosti v súlade s koncepciou daného odboru na oddelení LDCH-ONS.
Základná zložka mzdy: 1140 € za mesiac
   
   
Názov: Firemný právnik
Miesto: Bardejov
Spoločnosť: KFŠ - DELTA, s. r. o.
Informácie: Komplexné zabezpečenie zmluvnej agendy (Rámcové zmluvy s klientmi). Pracovnoprávne dokumenty. Zabezpečenie fungovania spoločnosti ako obchodnej spoločnosti a ako agentúry zamestnávania.
Základná zložka mzdy: 1200 € za mesiac
   
   
Názov: Vedúci výroby
Miesto: Poprad
Spoločnosť: SK - MONT, s.r.o.
Informácie: Riadenie technickej a výrobnej agendy malej strojárskej firmy. Príprava a vydávanie výrobných podkladov, sprievodiek, technologických postupov. Objednávanie materiálu, vyhodnocovanie výrobných zákaziek a iné.
Základná zložka mzdy: 1500 € za mesiac
   

ZDROJ: ISTP

01 - Modified: 2024-04-23 15:31:30 - Feat.: - Title: Epidémia ohrozuje aj nás. Prípady čierneho kašľa pribúdajú, môže byť smrteľný, tvrdí detská pneumologička 02 - Modified: 2024-04-17 12:00:00 - Feat.: - Title: Ak toto po prebudení robíš aj ty, nečuduj sa, že si vkuse unavený. Prečítaj si, čo pre lepší spánok pravidelne robia odborníci 03 - Modified: 2024-03-28 09:27:16 - Feat.: - Title: Mestá majú prísť o pohotovosti. Týka sa to až 15 sídel 04 - Modified: 2024-03-18 23:02:11 - Feat.: - Title: Striebro nad zlato? Biely kov čaká na lesklejšie zajtrajšky, cenu potiahne nahor čoraz obľúbenejšie odvetvie 05 - Modified: 2024-02-17 23:00:00 - Feat.: - Title: Ako po covide poraziť nepríjemný syndróm? Liečba sa zatiaľ zadrháva, štát nasadzuje kúpele
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
24. apríl 2024 02:59