StoryEditor

Viete, kto to napísal?

04.05.2006, 00:00

"Jeho Svätosť ma požiadala, aby som vám odovzdal toto," povedal nadporučík a podal mu obálku s pečaťou Vatikánu. Langdon ju otvoril a prečítal si rukou napísaný list:
Pán Langdon, slečna Vetrová,
Hoci som Vás túžil celým svojím srdcom požiadať, aby ste v súvislosti s udalosťami posledných dvadsiatich štyroch hodín zachovali mlčanie, zrejme si už nemôžem dovoliť žiadať od Vás viac, než čo ste nám už dali. Preto sa s pokorou obmedzím iba na vyslovenie nádeje, že sa v tejto veci necháte viesť svojím srdcom. Svet dnes vyzerá už lepší... hoci otázok je možno viac než odpovedí...

Ak viete, kto napísal tieto slová (v akej knihe), pošlite nám korešpondenčný lístok alebo pohľadnicu s odpoveďou, označenou heslom SÚŤAŽ O KNIHU na adresu: Redakcia Hospodárske noviny, Seberíniho 1, P.O. Box 35, 820 07 Bratislava. Dátum na pečiatke musí byť najneskôr 11. mája 2006, teda o týždeň. Meno výhercu uverejníme v rubrike Vzdelávanie o dva týždne.

O čo dnes hráme:

Obal knihy

Encyklopédia Živočíchy a rastliny 1 z Edície GLÓBUS fascinuje množstvom krásnych fotografií zvierat a prostredia, v ktorom žijú -- v Európe, Ázii, Austrálii a Antarktíde. Zistíte, že na severe Európy zvieratá vedia vzdorovať zime, v púšťach a stepiach Ázie niektoré živočíchy vydržia takmer bez vody, že niektoré živočíchy vyzerajú už 150 miliónov rokov rovnako.

Vydalo vydavateľstvo IKAR v roku 2004.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 12:46