StoryEditor

Amy Winehouse to odpáli na Szigete

17.06.2011, 00:00
Autor:
aszasz

Festival Sziget
KEDY
:
8. – 15. augusta 2011
KDE: Óbudai – ostrov, Budapešť, Maďarsko
VSTUPNÉ:
45 eur/deň, permanentka so stanovaním 200 eur/týždeň, bez stanovania 170 eur
HEADLINERI: Amy Winehouse, Kasabian, Skunk Anansie, The Chemical Brothers, The Maccabees
UBYTOVANIE: v stanovom mestečku, v Budapešti
VIAC INFO NA: www.sziget.hu

„Na týždeň vytvoríme zelený ostrov uprostred Budapešti, ktorý ponúkne od hudby, zábavy a kultúry všetko,“ dušuje sa PR manažér festivalu Sziget Gergő Salamon. To, že má pravdu, dokazujú aj rebríčky najlepších svetových festivalov. Sziget sa tento rok dostal opäť do zoznamu tých najlepších.

Po dlhých peripetiách sa nakoniec organizátori dohodli s predstaviteľmi mesta Budapešť a vďaka tomu (už legendárny) festival, ktorý minulý rok oslávil 18-ku, bude na overenom mieste v srdci Budapešti. Prihovárala sa za to aj Asociácia európskych festivalov Yourope združujúca 64 prestížnych európskych hudobných podujatí.
„Novinku je Metal stage, ktorý predstaví metalovú a nu-metalovú scénu a interpretov ako Deftones či Within Temptation,“ predstavujú organizátori.
Okrem hudby dostanú ľudia aj nové výhody, napríklad zvýhodnené ceny lístkov na mestskú dopravu, zľavy do kúpeľov a rôznych inštitúcií.
A na záver pár headlinerov: Amy Winehouse, Kasabian, Good Charlotte, Pulp, The Chemical Brother, Skunk Anansie... Vy ešte nemáte lístok?!

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
23. apríl 2024 19:54