StoryEditor

Zarobíte viac ako 1000 eur. Tieto miesta sú teraz voľné

20.05.2015, 19:05
Autor:
redred
HNonline.sk vám v spolupráci s istp.sk prináša prehľad najaktuálnejších voľných pracovných miest, kde máte šancu zarobiť viac ako 1000 eur.

Remeselné profesie

Pozície, na ktoré sa môžu hlásiť klampiari, tesári, sadrokartonisti, maliari, elektrikári, parketári, záhradníci, montéri, zvárači, murári či obkladači. Čaká vás práca na jednozmenný pracovný režim.

Viac TU

Portfólio manažér

Pracovná pozícia, na ktorej vás čaká obchodovanie na finančných trhoch s ohľadom na odporúčania výboru pre investície a investičné zámery, vypracúvanie návrhov portfólia, monitorovanie a riadenie trhových rizík, vyhľadávanie a výber investičných nástrojov, riadenie portfólia a dohľad nad investičným výskumom.

Viac TU


Účtovník

Samostatný účtovník, ktorého náplňou práce bude napríklad príprava a účtovanie podkladov pre účtovníctvo viacerých spoločností. A tiež zabezpečenie a príprava podkladov podľa požiadaviek ekonómky spoločnosti a dodržiavanie stanovených účtovných a daňových termínov.

Viac TU


Procesný inžinier vo výrobnej spoločnosti

Vašou náplňou práce bude monitorovanie interných procesných úkonov vo výrobnej spoločnosti, a tiež analýza efektívnosti jednotlivých procesných úkonov a jej následne vyhodnocovanie.

Viac TU


Electronic Design Support

Pracovná pozícia, na ktorej budete vytvárať a spracovávať elektrotechnickú dokumentáciu pre nové a existujúce projekty v spolupráci s ostatnými R&D oddeleniami (oddelenie konštrukcie, termálneho designu, optického designu, dielňa). Zabezpečovať podporu ostatných oddelení mimo R&D (reklamačné, oddelenie kvality, nákupu, výroba).

Viac TU

Majster (supervízor ) v stavebníctve

Ak máte záujem o túto pozíciu mali by ste vedieť čítať výkresy. Cudzia by vám nemala byť ani izometria. Výhodou je znalosť angličtiny alebo taliančiny.

Viac TU


Vedúci smeny JIT GA (teamleader)

Vašou úlohou bude kontrola dodaného materiálu z materskej firmy, včasné informovanie tímu nakládky o potrebe dodania materiálu navyše či výmena zle dodaného materiálu.

Viac TU


Systémový administrátor - L1

Budete zodpovednosť za aktívne preberanie a riešenie pridelených úloh a vzniknutých incidentov. Pracovať bude aj na sledovaní a údržbe monitoring systému, kontrole jeho funkčnosti, pravidelnom sledovaní a vyhodnocovaní funkčnosti monitorovaných komponentov.

Viac TU


Klientsky pracovník poisťovne

Náplňou práce bude poradenstvo a starostlivosť o klienta.

Viac TU


Inžinier pre cenotvorbu komodít

Pozícia, na ktorej budete pripravovať a stanovovať cenové kalkulácie a ceny určených komodít, či odsúhlasovať cenové kalkulácie so zákazníkmi.

Viac TU

01 - Modified: 2007-06-06 16:25:00 - Feat.: 0 - Title: Mikolaj nikdy nechcel zverejniť mená garantov
01 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 02 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome 03 - Modified: 2024-03-27 15:54:37 - Feat.: - Title: Volkswagenu na Slovensku chýba tento rok až 1 500 zamestnancov. Kritická je situácia so špecialistami 04 - Modified: 2024-03-22 13:30:00 - Feat.: - Title: Teraz môžeš aj ty pracovať pre Williama a Kate. Kráľovská rodina hľadá zamestnanca, plat je však pomerne nízky 05 - Modified: 2024-03-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Za akých okolností môže pracovať predčasný dôchodca a aké zmeny pripravuje vláda?
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
15. apríl 2024 00:54