StoryEditor

Päť vecí, ktoré by vás tento víkend mali zaújmať

21.09.2013, 14:00
Chcete posilniť vaše podnikanie, mali by ste prejsť od sociálnych médií až po novinky z technologického sveta.

Každý rok, sa nájdu podniky, ktoré vynikajú v určitých sektoroch podnikania. Vďačia predovšetkým tomu, že sa neustále rozvíjajú svoje vedomosti, učia sa a objavujú nové technológie. Ak si to prirovnáte k hre, stáva sa, že tí najúspešnejší hráči, potrebujú nové vedomosti, aby boli ešte úspešnejší. Toto by malo slúžiť ako príklad pre malých živnostníkov, pretože bez ohľadu, na to čo ste už dosiahli, pokiaľ si nepozeráte novinky na trhu, môže sa stať, že budete zaostávať za konkurenciou.

Vzhľadom k tomu, že je víkend prinášame vám päť vecí, ktoré si budete chcieť prečítať:

Sociálne médiá – sú teraz v móde, ale veľa ľudí nevie, ako ich použiť v prospech svojho podnikania. Spraviť si PR články, na prezentáciu svojho podnikania, ale účasť na rôznych akciách, kde si môžete vymeniť s ostatnými podnikateľmi svoje skúsenosti, či nabrať nové kontakty.

Stratégia vedenia - ak chcete, aby vaši zamestnanci rástli a dosahovali nové ciele, budete ich musieť viesť správnym smerom. Objaviť nové spôsoby ako motivovať. Takým dobrým spôsobom je spraviť si poradu a diskutovať o možnom smerovaní vášho podnikania.

Predajné techniky - bez ohľadu na vaše postavenie v spoločnosti, predaj je vždy súčasťou podnikania . A len preto, že niektorí vaši zamestnanci, alebo aj vy nespĺňate mesačné kvóty neznamená, že sa nemôžete učiť novým veciam a technikám predaja.

Analýza kampaní - ako starostlivo si viete spracovať údaje o vašom podnikaní? Ak ste si spravili predajnú kampaň, pracuje správne? Sú vaše webové stránky pripravené a lákajú správnych zákazníkov? Pokiaľ nemáte analytické zázemie, porozmýšľajte nad zmenou. Správnym nastavením na váš okruh zákazníkov, vám môže pomôcť byť úspešnejším podnikateľom.

Technológia – Učte sa novým technológiám, ktoré budú pre vaše podnikanie efektívnejšie . Vyberte si niečo, čo vám uľahčí prácu, prispeje k predaji produktov alebo služieb čo ponúkate.

Zdroj: Inc.com

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 09:44