StoryEditor

Byť kancelárskou „myškou“. To je jedna z najhľadanejších prác, tu sú ďalšie

18.05.2016, 00:05
Robiť v administratíve, logistike či v obchode. Po takýchto pozíciách sa záujemcovia o prácu obzerajú najviac.

Hľadáte si prácu a chcete vedieť, ktoré pracovné ponuky navštevujú uchádzači o prácu najviac? Portál ISTP.sk prináša rebríček 10 pozícií. Z jeho zistení vyšlo, že najväčší dopyt je po zamestnaniach z oblasti administratívy, logistiky/skladovania a obchodu. Často sledované sú aj pomocné práce v rôznych oblastiach, asistentské práce v manažmente alebo oblasť výchova a vzdelávanie.

Administratívny pracovník
Ponúkaná hrubá mzda: dohodou
Pracovné miesto je vytvorené v nadväznosti na príspevok na podporu vytvorenia pracovného miesta v prvom pravidelne platenom zamestnaní, preto nie je potrebné spĺňať podmienku praxe a je vhodné pre absolventov. Uchádzač by mal byť používateľom Microsoft Office. 

Odborný administratívny asistent 
Ponúkaná hrubá mzda: dohodou
Pracovná ponuka vytvorená s príspevkom Úradu práce sociálnych vecí a rodiny, je vhodná pre uchádzačov o zamestnanie evidovaných na úrade PSVR minimálne 3 mesiace do veku 25 rokov alebo evidovaných na úrade minimálne 6 mesiacov do veku 29 rokov. Uchádzač by mal vedieť pracovať s balíčkom Microsoft Office. 

Skladník/čka
Ponúkaná hrubá mzda: dohodou
Náplňou práce bude triedenie a ukladanie tovaru, práca so skenerom a počítačom. Pracovné miesto je vhodné aj pre absolventa. Nástup možný ihneď. 

Vychovávateľ/ka
Ponúkaná hrubá mzda: dohodou
Vašou úlohou bude poskytovanie komplexnej starostlivosti deťom v detskom domove. Požadované je vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa a ovládanie práce s PC. 

Pomocný pracovník vo výrobe
Ponúkaná hrubá mzda: dohodou
Ide o prácu na linke vyrábajúcej drevené pelety na vykurovanie a ich následné balenie. Pracovné miesto je vhodné pre zdravotne postihnutého, absolventa, ale i mladistvého. Potrebné je ukončené nižšie stredné odborné vzdelanie. 

Administratívny pracovník
Ponúkaná hrubá mzda: dohodou
Hlavnou náplňou práce bude všeobecná administratíva a evidencia skladových zásob. Vyžaduje sa úplné stredné odborné vzdelanie v oblasti ekonomika a organizácia, obchod a služby. Zároveň je potrebné ovládať maďarský jazyk. 

Pomocný pracovník (JE Mochovce)
Ponúkaná hrubá mzda: od 4 eurá za hodinu
Vašou úlohou budú pomocné stavebné práce. Pracovné miesto je vhodné aj pre absolventa, bez požiadavky na odbornú prax. Požiadavkou je ukončené základné, nižšie stredné odborné alebo stredné odborné vzdelanie. 

Asistent/ka manažéra stavby
Ponúkaná hrubá mzda: dohodou 
Ide o administratívne práce asistentky v kancelárii. Potrebné je stredné odborné, úplné stredné odborné alebo úplné stredné všeobecné vzdelanie (gymnázium). Zo všeobecných spôsobilostí sa vyžaduje komunikácia, samostatnosť a pružnosť v myslení. Z cudzích jazykov je nutné ovládanie anglického alebo talianskeho jazyka na pokročilej úrovni.

Administratívny pracovník
Ponúkaná hrubá mzda: dohodou
Náplňou vašej práce bude všeobecná administratívna činnosť. Pracovné miesto je vhodné aj pre absolventa. Potrebné je ukončené vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa. Ponúkaný pracovný pomer je na dobu určitú – 12 mesiacov. 

Referent/ka odbytu
Ponúkaná hrubá mzda: dohodou
Ide o prácu ubytovacej referentky na internáte. Hlavnou úlohou bude práca a komunikácia so študentmi. Miesto je vhodné aj pre absolventa či zdravotne postihnutého. Zamestnávateľ žiada prax minimálne 5 rokov, ukončené úplné stredné odborné vzdelanie, úplné stredné všeobecné vzdelanie (gymnázium), vyššie odborné vzdelanie alebo vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa. 

01 - Modified: 2024-04-23 13:00:00 - Feat.: - Title: Sľúbili im prácu v Rusku. Bez ich zvolenia však skončili na ukrajinskom fronte 02 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 03 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome 04 - Modified: 2024-03-27 15:54:37 - Feat.: - Title: Volkswagenu na Slovensku chýba tento rok až 1 500 zamestnancov. Kritická je situácia so špecialistami 05 - Modified: 2024-03-22 13:30:00 - Feat.: - Title: Teraz môžeš aj ty pracovať pre Williama a Kate. Kráľovská rodina hľadá zamestnanca, plat je však pomerne nízky
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
25. apríl 2024 11:08