StoryEditor

Orange predáva už iba jeden paušál

06.06.2012, 00:00
Telefonovanie. Zákazníci mobilného operátora budú platiť menej za minútu hovoru, ak viac pretelefonujú.

Reklama Orangeu s dominantným „Končíme“, ktorú najväčší mobilný operátor u nás spustil v posledných dňoch, už má svoje vysvetlenie. Namiesto doterajšej širokej ponuky mesačných programov má Orange Slovensko od dnes v ponuke iba jeden paušál s názvom Wow.

Jediný paušál
K novému paušálu, pri ktorom zákazník platí len za minúty, ktoré pretelefonuje, operátor ponúka aj balíčky internetu v mobile, SMS a MMS správ. „Cena hovorov s programom Wow klesá s nárastom počtu prevolaných minút. Zákazník si teda nemusí vyberať konkrétny počet predplatených minút,“ hovorí Vladislav Kupka, riaditeľ Úseku služieb zákazníkom Orangeu.

Základom programu Wow je klesajúca tarifa. Cena za minútu hovoru s paušálom Wow do všetkých mobilných a pevných sietí u nás klesá z 13 centov podľa počtu pretelefonovaných minút, na 5,5 centa. Wow prináša zákazníkom aj jednotnú cenu šesť centov za každú zaslanú SMS a MMS. Doterajšie paušály Orangeu zostávajú v platnosti, oddnes ich však operátor nepredáva. Pri programe Wow si zákazník môže vybrať, či ho bude chcieť bez viazanosti, alebo s viazanosťou dva roky, keď môže spolu s ním získať aj dotovaný mobil.

Stále jednoduchšia ponuka
Mesačný program O2 Paušál, pri ktorom zákazník dostane nižšiu cenu za minútu hovoru, keď pretelefonuje viac, predstavil aj konkurenčný mobilný operátor Telefónica Slovakia. A práve jeho zástupcovia si myslia, že Orange prišiel na trh s niečím podobným. „Teší nás, že to bola práve O2, kto pred mesiacom a pol opäť rozvíril hladinu telekomunikačného trhu. Sme radi, že O2 nastavuje trendy svojimi inovatívnymi, jednoduchými a flexibilnými produktmi, ktoré vychádzajú priamo z potrieb zákazníkov,“ reagovala na včerajšie uvedenie paušálu Orangeu hovorkyňa Telefónicy Slovakia Martina Jamrichová.

Orange zákazníkom ponúka navyše oddnes aj nekonečné hovory do všetkých sietí za 34,99 eura mesačne, ako aj balíčky nekonečných volaní v Orangei.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
24. apríl 2024 15:20