StoryEditor

Kuko jej pomáha pri predaji nehnuteľností

01.07.2015, 00:00
Exmoderátorka Patrícia Jarjabková je dnes realitnou maklérkou. A k úspechu jej pomáha i to, že ju ľudia poznajú.

Tajomstvo aj prekvapenie, občas malé poučenie, smiech aj dobrú zábavu, všetkým dobrú náladu. Úvodná zvučka legendárnej relácie Od Kuka do Kuka sa prihovárala deťom z televíznych obrazoviek každé nedeľné ráno. A neoddeliteľnou súčasťou programu bola Patrícia Jarjabková, ktorá relácie určené pre najmenších divákov moderovala 16 rokov. Stala sa tak zosobnením detstva celej generácie detí.

Patrícia sa dnes už detskej tvorbe ani moderovaniu v televízii nevenuje. Z obľúbenej tváre televízie sa stala úspešná realitná maklérka, ktorá za minulý rok predala 16 nehnuteľností. V súčasnosti totiž exmoderátorka pracuje v realitnej kancelárii Riešime bývanie.

Skúsenosti z televízie tak využíva pri prezentáciách nehnuteľností. „So zákazníkmi sa chcem zblížiť a spoznať ich, aby som vedela, čo by pre nich bolo vhodné a optimálne bývanie presne podľa ich predstáv,“ približuje Patrícia Jarjabková.

Zákazníci ju spoznávajú, čo jej pomáha odbúrať počiatočnú nedôveru ľudí. „Často mi povedia: Vás poznáme, pani Jarjabková, tak to sa nebojíme, vieme, že sme v d...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
24. apríl 2024 02:49