StoryEditor

Ktorý šport bol najsexi?

02.09.2004, 00:00

S olympiádou sa pohrali kameramani, strihači a zvukoví majstri, ktorí na jej záver vypustili do sveta množstvo fascinujúcich záberov, zachytávajúcich celé spektrum výkonov a emócií. Chladné matematické mozgy najviac potešili záverečné štatistiky, vnímanie športu sa však prejavilo aj úplne inak. Ženy už dávnejšie prejavujú nezvyčajný záujem o niektoré druhy športov, viac než o samotné výkony im neraz ide o niečo iné. Z kolektívnych športov ich príliš nepriťahujú futbalisti (pochopiteľne, účes s krátkou ofinkou a dlhými kučerami vzadu je naozaj odpudivý), oveľa väčšmi ich vzrušujú hokejisti. Asi preto, že tento šport je dynamickejší, aj škaredší chlap sa schová za prilbu a aj nemužný hokejista vyzerá v mohutnej výstroji ako gladiátor.
Skutočnými víťazmi tohtoročnej olympiády boli u ženského publika pravdepodobne plavci, z viacerých úst sa sypali chvály na ich krásne telá, plavky obopínajúce mohutné svaly, to všetko podčiarknuté pôsobivými zábermi spod vodnej hladiny, kde sa telá metali v pohyboch pripomínajúcich tie, ktoré máme všetci radi. Z pochopiteľných dôvodov mali dobrý rating aj skokani do vody, horšie dopadlo džudo, vzpieranie či hod diskom, prekvapivo prepadli aj plážoví volejbalisti. Zatiaľ čo dámy pri tejto hre ukazovali čo najviac zo svojich oblín, muži boli neraz zahalení do krátkych nohavíc a tričiek, takže záberov na perlivý pot na spotenej mužskej hrudi bolo pomenej.
Pár kritikom sa nepáčilo, že na olympiáde bolo priveľa športov a kládli si otázku, dokedy ich počet možno rozširovať. V záujme vyššej sledovanosti je na to jednoznačná odpoveď: dokiaľ budú vzrušovať publikum aj niečím iným ako rekordmi.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. apríl 2024 21:18