StoryEditor

Anketa - Čo podľa vás prinesie rok 2010 vašej firme?

15.12.2009, 23:00

Dušan Dvořák, hovorca Kia Motors Slovakia
Začiatkom budúceho roku plánujeme spustiť výrobu tretieho modelu v našom závode. Bude to automobil Hyundai ix35. Od polovice budúceho roka spustíme naplno produkciu novej verzie automobilu Kia Sportage, ktorý zatiaľ ešte nebol predstavený verejnosti. Stane sa tak na jar.

Ľubomíra Šoltésová, manažérka pre médiá U.S. Steel Košice
Od vypuknutia krízy prijímame operatívne a flexibilné opatrenia zamerané najmä na znižovanie nákladov pri zachovaní vysokej kvality našich produktov. Obmedzili sme dodávky služieb od externých dodávateľov.  Aj v roku 2010 budeme produkciu naďalej prispôsobovať požiadavkám našich zákazníkov.

Miloš Kraus, generálny riaditeľ Sauer -- Danfoss
Rok 2009 bol pre nás rokom výrazného poklesu, rok 2010 vidíme ako rok konsolidácie pri malom raste do 10 percent. Počas celého roku 2009 sme robili opatrenia na prispôsobenie úrovne nákladov vývoju obratu a stabilizáciu finančnej situácie firmy. Všetky tieto opatrenia sa v roku 2010 prejavia v plnom rozsahu, čo ovplyvní aj zlepšenie hospodárskych výsledkov.

Vladimír Machalík, hovorca Volkswagen Slovakia
Nadchádzajúci rok sa u nás ponesie v znamení príprav na novú výrobu. Vozidlá radu New Small Family, ktoré budeme robiť pre značky Volkswagen, Škoda a Seat, zvýšia výrobnú kapacitu vozidiel na 400-tisíc áut ročne.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
20. apríl 2024 18:00