11.12.2017, 11:30
Mýty o varení a skladovaní potravín:
Reklama
Kliknutím na šípku pokračujte v prezeraní galérie
1/10Mýtus č. 1: Čerstvosť vajec si overíte tým, že ich ponoríte do vody Pixabay
2/10Mýtus č. 2: Pridaním soli do vody sa urýchli varenie Pixabay
3/10Mýtus č. 3: Či sú špagety uvarené zistíte tak, že ich hodíte na stenu a prilepia/neprilepia sa na ňuPixabay
4/10Mýtus č. 4: Zavesené banány dozrejú neskôrPixabay
5/10Mýtus č. 5: Espresso má najviac kofeínuPixabay
6/10Mýtus č. 6: Glutaman spôsobuje bolesti hlavy Pixabay
7/10Mýtus č. 7: Biele víno s bielym mäsom, červené víno s červeným mäsomPixabay
8/10Mýtus č. 8: Pokazené zvyšky v chladničke spôsobujú nákazuFlickr
9/10Mýtus č. 9: Zelené zemiaky sú jedovatéPixabay
10/10Mýtus č. 10: Či je kurča správne pripravené, zistíte podľa farbyPixabay