StoryEditor

Spoločnosť Vodohospodárska výstavba, š.p., ako hrdý partner konferencie Fórum verejného obstarávania

07.12.2022, 00:00

Energeticky efektívne obstarávanie je jednou z oblastí, kde spoločnosť Vodohospodárska výstavba, š.p., (VV) vie aktívne participovať a ponúknuť svoje profesionálne znalosti a skúsenosti nielen špecialistom v odbore. Bolo tomu tak počas jesennej konferencie Fórum verejného obstarávania, ktorej prvý ročník sa uskutočnil 30. novembra.

Adam Kováč, zástupca VV, prezentoval odborné vedomosti pri nákupe energií v čase krízy. Vladimír Kollár, generálny riaditeľ VV, prejavil radosť nad tým, že  je záujem o  odborné a dlhoročné skúsenosti pracovníkov VV z oblasti obstarávania a nákupu energií ako významného výrobcu elektrickej energie. „ Potvrdzuje to našu vysokú profesionalitu a kredibilitu. Vecná diskusia s odborníkmi je vždy prínosná. Účastníkom konferencie sme prezentovali sprísňujúcu sa politiku podniku pri požadovaní kreditného zabezpečenia predaja svojej produkcie elektriny, a to formou bankovej záruky, alebo zloženia.“, podčiarkol generálny riaditeľ Vladimír Kollár.

image
Fórum verejného obstarávania

Štátny podnik Vodohospodárska výstavba bola zároveň aj partnerom tohto dôležitého podujatia, kde sa zúčastnilo množstvo profesionálov. Podujatie má potenciál stať sa najväčšou a najvplyvnejšou konferenciou o verejnom obstarávaní na Slovensku. Každoročne tak môže vytvoriť unikátny priestor pre diskusiu špičkových osobností aj širokú verejnosť nielen zo Slovenska.

 

menuLevel = 1, menuRoute = hn-special, menuAlias = hn-special, menuRouteLevel0 = hn-special, homepage = false
19. apríl 2024 09:57