StoryEditor

Čech na Slovensku čelí obvineniu, napadol viacero žien. Hrozí mu osem rokov za mrežami

05.02.2023, 23:31
Autor:
ČTKČTK

48-ročný Čech sa okrem iného mal vyhrážať učiteľke, že jej ublíži nožom.

Štyridsaťosemročný Čech Martin T. čelí na Slovensku obvineniu z napadnutia niekoľkých žien, za čo mu v prípade odsúdenia hrozí až osem rokov za mrežami.

V tlačovej správe to dnes uviedla slovenská polícia. Muža, ktorý je podozrivý okrem iného zo sexuálneho násilia, vyhrážania sa a výtržníctva, podľa nej v sobotu zadržala česká polícia. Už v minulosti bol trestaný.

Jedného z trestných činov sa podľa slovenskej polície dopustil v apríli minulého roku, keď prenasledoval 41-ročnú ženu do bytového domu v Bratislave, kde ju chytil za ústa a snažil sa ju stiahnuť na zem. Napadnutej sa však podarilo ubrániť.

Ďalšiu ženu podľa tlačovej správy napadol v jednej z budov slovenskej metropoly vlani v máji, keď jej začal bozkávať chodidlá a pritom onanovať. "Ak nechceš, aby som ti ublížil, rob, čo ti poviem," povedal vraj. Žene sa podarilo z miesta asi po piatich minútach utiecť.

Ďalších trestných činov sa podľa polície dopustil v Bratislave tento rok. Pri jednom z nich sa podľa vyšetrovateľov vyhrážal jednej učiteľke, že jej ublíži nožom, pri ďalšom vo výťahu sexuálne napadol 67-ročnú ženu.

menuLevel = 1, menuRoute = hn24, menuAlias = hn24, menuRouteLevel0 = hn24, homepage = false
19. apríl 2024 00:03