V seriáli HN hľadáme pôvodné slovenské výrobky.
Viac ako 20 rokov sa vyrába v Trenčíne značková liehovina na báze byliniek Old Herold Angelika bitter. Dodnes sa vyrába pôvodnou, dlhé roky stráženou receptúrou, ktorej základom je výluh z 11 bylín, lieh a biele hroznové víno. Medzi bylinkami prevažuje archangelika lekárska, v stredoveku považovaná za zázračnú. Táto dvojročná rastlina s hrubým, dužinatým koreňom, narastajúca až do výšky dvoch metrov, je charakteristická silnou arómou a vysokým obsahom éterických olejov, angelicínu, cukru, horkých a živicových látok. Práve ona dodáva liehovine výnimočné vlastnosti. Je známa aj pod názvom "anjelský koreň".
Po dôkladnom výbere bylín sa zmes maceruje v liehu až dva mesiace. Počas tohto procesu dochádza k takzvanému stáreniu liehoviny v nádržiach -- je to osobitne náročná časť výroby, ktorá trvá 6 mesiacov. Počas tohto obdobia prebiehajú v produkte chemické reakcie medzi jednotlivými zložkami a harmonizuje sa chuť aj vôňa. Odborníci vedia, čo to znamená -- triesloviny "vypadnú" z bylín a liehovina sa stane jemnejšou a príjemne horkou. Po nasledujúcej filtrácii získa "iskru", čo nemusí byť pravidlom pri každej bylinnej liehovine. Horkastá chuť, zaujímavá aróma a prirodzené sfarbenie liehoviny sú charakteristiky výrobku, ktorý sa na trhu označuje ako "bitter". Old Herols Angelika bitter 36 % neobsahuje žiadnu chemickú prísadu.
Dnes patrí výrobok do rozsiahleho produktového portfólia spoločnosti Old Herold Trenčín, vyrábajúcej širokú škálu liehovín, ktorá sa v roku 1998 odčlenila od firmy Old Herold Ferm, vyrábajúcej droždie.