StoryEditor

Peter Tkačenko: Slovenská katolícka mafia "podporuje rodinu"

28.10.2015, 23:00

Slovenská katolícka mafia opäť ukázala, čo si predstavuje pod podporou rodiny. Ak ste nezachytili, trojica poslaneckých inkvizítorov (Kuffa, Kvasnička, Mikloško) na nedávny Pochod za život reaguje praktickým návrhom, ako zlepšiť každodenný život slovenských rodín. Ak ste si mysleli, že sa pokúsi zlepšiť ich materiálne pomery, zlepšiť (povedzme) pracovno-právnu ochranu rodičov alebo dostupnosť materských škôl, nehodíte sa do tradičného sveta. Skutočným receptom je ústavný zákaz potratov, registrovaných partnerstiev, eutanázie a umelého oplodnenia.

Na úvod sa patrí poznamenať, že naši zákonodarcovia nepredstavujú mainstream ani v stranách, ktoré ich priviedli do parlamentu. Kuffu už nechcú ani len v OĽaNO, Kvasničku v KDH a starší Mikloško je na kandidátke v štvrtej desiatke. Vážnosť ich poslaneckého mandátu však velí aspoň stručne zareagovať.

Páni budú šokovaní, ale ich argumentácia „právom na život aj nenarodeného človeka“ je smiešna dokonca aj za predpokladu, že nenarodeného budeme považovať za človeka. Je to téma na množstvo vedeckých statí, ale stručne: právo na život jednotlivca nie je absolútne, často koliduje s inými záujmami a takpovediac praktickým životom. Preto tehotné ženy na deväť mesiacov nepriväzujeme k posteli, hoci by sa tak znížilo množstvo potratov. Preto sme nezakázali automobilovú dopravu, hoci si ročne vyžiada stovky životov. Napokon, aj naše trio má dovolené predkladať zákony, hoci každý pohľad na ich legislatívne origami komentátorovi skracuje život najmenej o hodinu.

Zahreje aj zákaz umelého oplodnenia či asistovanej reprodukcie. Inkvizičná rada sa vo svojom návrhu uzniesla, že život bude smieť vzniknúť len v spálni „prirodzeným“ oplodnením vajíčka spermiou. Keďže tento proces nie je v návrhu ústavného zákona definovaný, navrhujeme ustanoviť trojčlenný tribunál, ktorý dohliadne, že všetko konáme, ako sa patrí.

Kvasnička ako bývalý člen zdravotníckeho výboru pred kopuláciou zmeria bazálnu teplotu, Kuffa ako sociálny pracovník osvedčí, že akt bol prirodzený a dokonaný do dôsledkov. Mikloško s autoritou diplomata ako zapisovateľ na záver vydá náležité osvedčenie o vykonaní prirodzeného styku. Bude to krásny tradičný svet.

01 - Modified: 2007-10-24 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Toyota chce byť znova najväčšia
01 - Modified: 2024-04-18 07:17:07 - Feat.: - Title: Poslanci začali rokovanie návrhom na zmeny v zložení výborov 02 - Modified: 2024-04-14 09:10:00 - Feat.: - Title: Poslancov čaká stobodový program vrátane odstrelu medveďov a odvolania Šimkovičovej. O čom budú rokovať? 03 - Modified: 2024-04-10 11:11:16 - Feat.: - Title: NIE znamená NIE. Česi schválili redefiníciu znásilnenia, pomôže obetiam trestných činov 04 - Modified: 2024-04-06 07:00:00 - Feat.: - Title: OnlyFans modelka si našla v zozname odberateľov meno svojho bratranca. Ten prišiel s bizarnou výhovorkou 05 - Modified: 2024-04-03 16:30:55 - Feat.: - Title: "Hrozby pre Slovensko." Poslanci sa nezhodujú, či bolo zvolanie bezpečnostnej rady opodstatnené
menuLevel = 2, menuRoute = komentare/komentare-hn, menuAlias = komentare-hn, menuRouteLevel0 = komentare, homepage = false
20. apríl 2024 12:21