Zistite, aká zmrzlina je pre vás ideálna podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Najlepšia zmrzlina podľa zverokruhu: Vodnári zbožňujú šialené kombinácie, Ryby sorbety

27.07.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád niečo iné. Niekto preferuje tradičné alebo ovocné príchute, iný naopak neobyčajné a šialené kombinácie. Vedeli ste však, že výber zmrzliny môže byť ovplyvnený aj dátumom vášho narodenia? Toto sú najlepšie zmrzlinové príchute podľa znamenia zverokruhu.

Váhy

Ľudia narodení v znamení Váhy sú mierumilovní, rodení estéti, ktorý túžia po rovnováhe a kvalitnom partnerskom vzťahu. Na druhej strane sú však nerozhodní a príliš váhaví. Ideálnou mrazenou voľbou preto môže byť pre nich stracciatella, ktorá spája dve obľúbené sladkosti, a to smotanovú zmrzlinu a kúsky čokolády.

Škorpión

Škorpióni sú vášniví a príťažliví, ale aj zvláštni a tajomní. Každý túži vedieť, čo sa im odohráva v hlave. Uspokojiť ich chute by mohla tmavá čokoládová zmrzlina, ktorá nie je až tak sladká ako klasická. Keďže ich veľmi fascinuje láska a sex, aj v jedle potrebujú cítiť kúsok erotiky, a preto by čokoládová mohla byť pre nich tým pravým.

Strelec

Strelci sú dobrodružní, slobodní, nezávislí a milujú cestovanie. Keďže musia byť neustále v pohybe, potrebujú sa niečím nabudiť. Práve z toho dôvodu môže byť pre nich skvelou voľbou kávová  zmrzlina, ktorá im dodá energiu na ďalší výlet.

image

Znamenie Strelec

dreamstime

Kozorožec

Tí, ktorí sa narodili v znamení Kozorožca, sú húževnatí, usilovní a cieľavedomí. Bývajú však veľmi nedôverčiví a len málokoho si pustia k svojmu srdcu. Ak sa im však niekto zapáči, idú si za tým dovtedy, kým nedosiahnu to, po čom túžia. Aj v jedle si potrpia na kvalitu a tradície, preto môže byť pre nich skvelá vanilková zmrzlina, ktorá svojou chuťou nikdy nesklame.

Vodnár

Vodnári sú priateľskí, tolerantní a chápaví. Zároveň sú však aj nevypočítateľní, slobodomyseľní a okolím často nepochopení. Práve z tohto dôvodu by sa k nim hodila pikantná orientálna zmrzlina, ktorá kombinuje čokoládu, chilli, mätu a citrónovú trávu. Takúto šialenú kombináciu Vodnári vedia oceniť.

Ryby

Ľudia narodení v znamení Ryby sú romantickí, zasnívaní, intuitívni a citliví. Na druhej strane bývajú veľmi kreatívni a keďže majú umelecké sklony, mohla by ich potešiť kombinácia rôznych farebných sorbetov. Nielenže vyzerajú krásne, ale sú aj chutné, a práve to majú Ryby obzvlášť rady.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. jún 2024 06:16