Každé dieťa je iné a jeho charakter ovplyvňujú aj astro-konštelácie.Pexels
StoryEditor

Detský horoskop: U Levíčat korigujte ego, Býkov poháňajte vpred a malé Ryby povzbudzujte

07.08.2022, 09:00
ASTRO

Každé dieťa je iné a jeho charakter, temperament, správanie i vlohy ovplyvňuje rodina a výchova, ale aj astro-konštelácie – teda znamenie, v ktorom sa narodilo. Zistite teraz, aké dary by ste mali zveľaďovať vo svojich ratolestiach, aby boli spokojné, šťastné a úspešné.

Malí Barani

Baranča veďte k športu. Pohybové aktivity z neho vypudia takzvaný škodlivý oheň. Bude menej hnevlivé, netrpezlivé a tvrdohlavé.

Ideálna aktivita: čchi-kung

Malí Býci

Býka treba poháňať vpred – máva tendencie zaostávať za rovesníkmi. Druhé znamenie zvieratníka veďte k umeniu alebo environmentálnym činnostiam.

Ideálna aktivita: krúžok zameraný na ochranu životného prostredia

Malí Blíženci

U vzdušného dieťaťa dbajte na to, aby nezačínalo viaceré aktivity naraz – pretože sa v nich, obrazne povedané, stratí. Najskôr nech dokončí jednu činnosť – a až potom odštartuje ďalšiu.

Ideálna aktivita: literárno-dramatický odbor

Malí Raci

Račiu ratolesť veďte k tvorivým či umeleckým činnostiam. A tiež k aktivitám, prostredníctvom ktorých sa pomáha iným ľuďom alebo zvieratám ako takým.

Ideálna aktivita: pravidelná návšteva psích či mačacích útulkov

Malí Levi

U Levíčat korigujte ego – musí byť zdravé, nie preexponované. Takzvaného ohniváka často zapájajte do súťaží – rád sa preteká s ostatnými rovesníkmi.

Ideálna aktivita: kolektívny šport

Malé Panny

U šiesteho znamenia zvieratníka je žiaduce starať sa o to, aby malo vybudovanú sebahodnotu. Krešte uňho prehnane kritické oko voči vlastnému ja.

Ideálna aktivita: detský turistický oddiel

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:50