Zistite, na čom ste závislí podľa znamenia.unsplash
StoryEditor

Lev miluje nakupovanie, Strelci peniaze. Toto sú vaše závislosti podľa znamenia zverokruhu

12.09.2022, 06:00
ASTRO

Každý má v živote veci, bez ktorých si to jednoducho nevie predstaviť. Sú to veci, ktoré vám napríklad prinášajú pôžitok alebo, naopak, pomáhajú prekonať ťažký deň. Pozrite sa, na čom ste podľa vášho znamenia závislé.

Každý sme na niečom závislý. Niekto si nedokáže predstaviť život bez cigariet a alkoholu, iný naopak bez videohier či sexu. Možno ste si svoju závislosť nikdy neuvedomovali, no ak je pre vás naozaj škodlivá, mali by ste o nej vedieť. Práve z tohto dôvodu sme si pre vás pripravili zoznam závislostí podľa znamenia zverokruhu.

Baran

Barani sú veľmi energickí, silní, no aj rýchli. Keďže túžia zvládnuť všetko, čo si zaumienia, po ceste za cieľom idú aj cez prekážky, ktoré ničia ako nič. Práve z tohto dôvodu potrebujú v živote nervy ako z ocele. Neustály stres a bojovnosť tak často riešia alkoholom či popíjaním energetických nápojov.

Býk

Keďže Býci potrebujú byť neustále prví a túžia po obdive, ich najčastejšou závislosťou je nadradenosť. Tú si zvyknú kompenzovať najmä závislosťou na počítačových hrách alebo dokonca hazarde.

Blíženci

Blíženci milujú byť informovaní a túžia vedieť všetko, čo sa okolo nich deje. Možno aj preto sa často stávajú závislými na internete a sociálnych sieťach, bez ktorých by nedokázali prežiť ani deň. Takisto mávajú sklon k závislosti od alkoholu a liekov.

image

Blíženci bývajú závislí na sociálnych sieťach

unsplash

Rak

Raci túžia celý život po láske a pocite, že im je niekto stále nablízku. Vo svojom vnútri majú totiž strach zo samoty a z toho, že ich partner raz opustí. Ich najčastejšou závislosťou sú preto vzťahy, ktoré si snažia až prehnane udržiavať len preto, že neznášajú lúčenie a rozchody.

Lev

Síce bývajú ľudia narodení v znamení Leva najčastejšie závislí na alkohole a cigaretách, majú ešte jednu neresť, a tou je nakupovanie. Keďže im záleží na svojom postavení v spoločnosti, chcú byť najlepší vždy všade kam prídu, drahé oblečenie im v tom dokáže veľmi pomôcť.

Panna

Ľudia narodení v znamení Panny sú pomerne zložité bytosti. Na jednej strane mávajú sklon byť závislí na fajčení, prejedanú a ľahostajnosti, no na druhej túžia po živote bez problémov. Čo to znamená? Sú závislí na tom, aby bolo všetko v neustálom poriadku. Zmeny v práci, vzťahoch či zvykoch sú pre nich nepredstaviteľné.

image

Panny túžia po slobode.

unsplash

Váhy

Narodili ste sa v znamení Váhy? Pravdepodobne radi fajčíte, popíjate alkohol, no takisto ste závislí na duchovnej či fyzickej láske. Naprieč všetkými znameniami zverokruhu ste však závislí aj na svojich koníčkoch, a to je jedna z tých najpozitívnejších závislostí.

Škorpión

Škorpióni nenávidia, keď sa ich niekto snaží riadiť a organizovať im život. Práve z tohto dôvodu sa často stávajú závislými na svojej nezávislosti. Tiež milujú sex a podľa toho si aj vyberajú partnerov. Hneď ako nájdu toho pravého, sex sa stane ich závislosťou.

Strelec

Ako niektoré znamenia zverokruhu, tak aj Strelci dokážu podľahnúť alkoholu či cigaretám. Omnoho viac ich však lákajú peniaze, ktoré síce nedokážu hromadiť, ale zarábať ich vedia. Keďže majú v sebe konkurenčného ducha, ambiciózne ciele a radi pracujú, ich závislosť je v podstate ich koníčkom.

image

Peniaze sú závislosťou Strelcov.

unsplash

Kozorožec

Ľudia narodení v tomto znamení majú tendenciu dosahovať vyššie ciele a sú ochotní pre to spraviť všetko. Podobne ako Strelci, aj Kozorožci vedia padnúť do závislosti na peniazoch. Ich chtíč je však tak silný, že pre vás nepohnú ani prstom, pokiaľ im nezaplatíte.

Vodnár

Vodnári milujú byť za každých okolností najsilnejšími, najlepšími a najschopnejšími. Keďže milujú nebezpečné športy, často sú závislí od vzrušenia a počítačov. Práve za tými dokážu presedieť celé dni len preto, že ich zaujala nejaká nová hra.

Ryby

Ryby sú citlivé, a preto často podľahnú myšlienke, že ich nikto nemá rád. Sú totiž závislé od ostatných ľudí a veľmi často musia bojovať s tým, aby sa každému zapáčili. Možno aj kvôli tomu je medzi týmto znamením veľké množstvo alkoholikov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 20:56