Začiatok októbra bude ako na hojdačke.Dreamstime
StoryEditor

Týždenný horoskop od 3. do 9. októbra: Levice prácou hasia milostné problémy, Škorpiónky budú na roztrhanie

03.10.2022, 06:00
ASTRO

Začiatok októbra bude ako na hojdačke. Niekoho potrápia milostné problémy, iných finančné. Zamerať sa treba aj na zdravie a životosprávu. Čo konkrétne čaká vaše znamenie počas nasledujúcich sedem dní?

Baran

V ostatnom čase pociťujete, že vaše rodinné vzťahy chladnú. Dôvod je ten, že ich nevyživujete pozitívnymi vibráciami. Povedzte blízkym ľuďom, ako ich ľúbite, ako vám na nich záleží. Viac konajte než snívajte. V prípade, že máte deti, veľa s nimi debatujte o všetkom, čo ich zaujíma.

Býk

Býci, pripravte sa na staré a chronické choroby, s ktorými ste už kedysi zápasili. Je pravdepodobné, že pri ich zrode ste zanedbali lekársku starostlivosť, spoliehajúc sa na to, že odznejú samy. Výsledkom je, že sa vrátili. S financiami narábajte v nastávajúcom týždni opatrne.

Blíženec

Citové otrasy alebo turbulencie ostatných týždňov zamávali s vašou psychikou. Pravda je však taká, že za mnohé z nich ste mohli samy. Dôvod? Do osobných zväzkov ste vniesli pasívne, lenivé a stagnujúce energie. Dobrou správou je, že úprimným dialógom a pochopením môžete vzťahy ozdraviť.

Rak

Začiatkom októbra sa vás zmocní dilema – pravdepodobne ľúbostného charakteru. Zrejme budete zvažovať medzi dvoma osobami, prípadne medzi tým, či by ste viac energie mali vrážať do vzťahov, alebo do pracovných tém. Rozpoltenosť ovplyvní aj zdravie, najmä pevné časti organizmu. Snažte sa nájsť vnútornú rovnováhu.

Horoskop pre Leva, Pannu, Váhy a Škorpióna nájdete na ďalšej strane. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:53