Zistite, čo si pre vás hviezdy pripravili v októbri.dreamstime
StoryEditor

Blíženec na rázcestí, Raka potrápi zdravie a Panny budú sebecké: Toto je váš osobný horoskop na október

01.10.2022, 06:00
ASTRO

Podľa hviezd bude október po neľahkých mesiacoch veľmi pokojný. Konečne si oddýchnete, vyriešite staré problémy a načerpáte energiu a silu, ktorú už dlho potrebujete. Aby ste vedeli, čo vás tento mesiac čaká a na čo si dať pozor podľa znamenia zverokruhu, pripravili sme si pre vás októbrový horoskop.

Vďaka postaveniu Merkúra v Panne bude pre vás v tomto období veľmi jednoduché vyriešiť každý problém, ktorý vám príde do cesty. V októbri by ste sa mali odosobniť od vašich negatívnych emócii, pretože vás čaká harmónia a pokoj. Nemusíte sa obávať nejakých výrazných zmien a môžete si naplno užívať každý okamih. Aby ste stabilitu, ktorú vám tento mesiac prinesie, využili naplno, pripravili sme si pre vás astrologickú predpoveď na október. Ako sa vám bude dariť podľa znamenia?  

Baran

Ženy narodené v znamení Barana budú v októbri tvorivé, a to nielen v práci, ale aj osobnom živote. Využite túto schopnosť naplno, nebojte sa robiť veľké zmeny a staňte sa stredobodom pozornosti vďaka vašim originálnym nápadom. Keďže bude vaša myseľ konečne otvorená, počúvajte svoje srdce a snažte sa robiť veci tak, ako samy chcete. Tento mesiac sa však môžete tešiť aj zo vzťahov. Je čas, aby ste sa posunuli ďalej. Užite si s partnerom každú voľnú chvíľu a vyhýbajte sa konfliktom.

Býk

V októbri sa budú ženy narodené v znamení Býka cítiť konečne vo svojej koži. Nielenže nadviažete nové priateľstvá, ale aj milostné vzťahy. Keďže bude komunikácia vašou silnou stránkou, stanete sa medzi ľuďmi veľmi obľúbenými. Aj keď si s niektorými vybudujete hlbšie puto, vo vašom okolí sa nájde niekto, komu bude váš úspech prekážať. Vo vzťahoch si naopak dajte pozor na žiarlivosť a riaďte sa podľa svojej intuície.

Blíženci

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Blíženci, čakajú v októbri dôležité rozhodnutia. Práve preto by ste sa v tomto období mali zamerať na plánovanie a uskutočňovanie svojich cieľov či priorít. Síce sa vám bude zdať, že sa vám darí a nič vás netrápi, v októbri môžete zažívať aj mierne stavy depresie. Môže sa stať, že budete príliš impulzívne, rázne, no trochu aj sebecké, a to by sa vášmu okoliu nemuselo páčiť. Skúste sa preto so svojimi plánmi poradiť aj s blízkymi či partnerom.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Rak

Október bude pre ženy narodené v znamení Raka spojený s komunikáciou. Síce sa zvyčajne spoločnosti vyhýbate, tento mesiac sa budete medzi ľuďmi cítiť ako ryba vo vode. Túto schopnosť môžete využiť najmä pri obchodnom vyjednávaní alebo pri vybavovaní na úradoch. Na druhej strane sa však v tomto období snažte vyhýbať fyzickej aktivite. Budete totiž náchylnejšie na svalové problémy, ktoré vyriešite vitamínmi či pálivými masťami.

Lev

Levice sa môžu v októbri tešiť romantike a vášni. Práve preto by ste sa nemali báť svojmu partnerovi nachystať nejaké prekvapenie. Keďže ste doteraz na seba vôbec nemali čas, obaja si zaslúžite chvíľku pre seba. Dajte si však pozor, aby ste našli správny moment, inak to môže skončiť hádkou. V októbri budete mať možnosť aj na sebavzdelávanie. Využiť to môžete nielen v práci, ale aj voľnom čase v podobe nejakého kurzu alebo čítania.

Panna

Vašou prirodzenou schopnosťou je neriešiť starosti svojho okolia a hľadieť najmä na seba. V októbri tomu rozhodne nebude inak. Vaša túžba po samote a pokoji vám pomôže vo vyriešení otázok, ktoré vás už dlho trápia. Dajte si však pozor, aby to vaši blízki nebrali ako prejav nezáujmu. Pokúste sa preto vypočuť, čo majú na srdci. Veľmi dôležitá bude pre vás tento mesiac harmónia s prírodou, a preto nezostávajte doma. Pomôže vám to fyzicky aj psychicky.

image

Znamenia Panna

dreamstime

Mesačný horoskop pre ďalšie znamenia nájdete na ďalšej strane. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:48