S týmito znameniami zverokruhu si užijete ten najlepší sex.dreamstime
StoryEditor

Sex ako z filmu 365 dní: S týmito znameniami zverokruhu si užijete milovanie plné viacnásobných orgazmov

14.10.2022, 18:00
ASTRO

Túžite po kvalitnom, častom a vzrušujúcom sexe? Partnera by ste si nemali vyberať len podľa sympatií, ale aj podľa znamenia. Niektorí muži totiž dostali do výbavy väčší talent na uspokojovanie svojej polovičky než iní. Nielenže s nimi zažijete sex ako z filmu 365 dní, očakávať môžete aj viacnásobné orgazmy. Toto sú najlepší milenci zverokruhu.

Každá žena túži po partnerovi, s ktorým nebude mať len pekný vzťah, ale aj dobrý sex. Samozrejme, niektoré z vás majú rady v posteli stereotyp, iné naopak experimenty a nehynúcu vášeň. Ak hľadáte niekoho, kto je v sexe naozajstný špecialista, pripravili sme si pre vás štyri mužské znamenia zverokruhu, s ktorými bude milovanie podľa vašich predstáv a fantázii.

Škorpión

Mužom, ktorí sa narodili v znamení Škorpión, nepochybne patrí prvé miesto v rebríčku najlepších milencov zverokruhu. Jednoducho, sex majú v krvi. Sú vášniví, otvorení experimentom, plní vzrušenia a v posteli dokážu veci, ktoré by vám nenapadli ani vo sne. Svoju partnerku si vychutnávajú a doprajú jej toľko času, koľko jej treba na dosiahnutie vrcholu. Verte či nie, pokiaľ raz vyskúšate, nebudete chcieť iného milenca. Je však dôležité podotknúť, že nie sú veľkými fanúšikmi sexu na jednu noc. Naopak, preferujú intímne spojenie s niekým, s kým majú vyvinutý silný citový vzťah.

Vodnár

Muži Vodnári majú k sexu veľmi pozitívny vzťah. Okrem toho, že bývajú umelecky založení, radi si doprajú zábavu a rozkoš. Posteľným hrátkam sa oddávajú veľmi radi a často. Sú náruživí, nekonvenční a nápadití milenci. Neustále túžia niečo objavovať a svojej partnerke sa snažia vyjsť v ústrety. Vekom a skúsenosťami sa ich apetít ešte zväčšuje. V sexe chcú deň čo deň posúvať hranice svojich možností a zažívať nové dobrodružstvá. Pozor, na to potrebujú partnerku, ktorá na ich snahy reaguje, inak nebudú v sexe až tak vášniví.

Baran

Barani sú vášniví, po sexe túžia neustále a dokonca majú dni, kedy nedokážu myslieť na nič iné. Ich výdrž je závideniahodná, pretože kde ostatní oddychujú, oni sa pripravujú na ďalšie kolo. Muži narodení v tomto znamení sú jedni z najlepších milencov. V posteli sú kreatívni, zábavní, no vedia byť aj hlboko romantickí, keď sa niekomu zaviažu. Milujú intimitu prostredníctvom silného duševného spojenia, ale takisto čokoľvek, čo im prinesie vzrušenie, štipku odvahy aj nebezpečenstva. Jediným negatívom je, že vyhľadávajú skôr partnerky na jednu noc, než romantické vzťahy.

Lev

Sebavedomí a okúzľujúci muži narodení v znamení Lev nemávajú len silné reči, ale aj skutky. V posteli u nich experimenty nemajú konca kraja, neustále skúšajú nové polohy, dokážu sa milovať aj hodiny, a to bez prestávky. Keďže sú prirodzenými vodcami, sex majú radi pod svojím vedením. Samozrejme, pri milostných hrátkach nemôžete zabúdať ani na nich. Ak im venujete dostatok pozornosti, odvďačia sa vám dvojnásobne. Sú naozaj skvelými milencami, no ak ich s vami začne sex nudiť, veľmi rýchlo sa vzdialia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 19:54